Saldā čili vista

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/vistas.lv

Kas gan brīvdienu priekšvakarā var vairāk priecēt kā garšīga un asa uzkoda, ko baudīt kopā ar draugiem?

Marinādei nepieciešams:

150 ml saldās čili mērces;

2 ēdamkarotes sojas mērces;

1 ēdamkarote kapāta ķiploka.

Pagatavošana

Pagatavo marinādi: samaisa kopā saldo čili mērci, sojas mērci un kapātu ķiploku.

Ierīvē vistas stilbiņus ar marinādi un marinē vismaz 20 minūtes. Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru.

Virsū liek vistas stilbiņus, kuriem pāri pārlej nedaudz marinādes. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes.
Tad apgriež, pārlej pāri atlikušo marinādi un turpina cept vēl 15-20 minūtes vai kamēr vista ir zeltaini brūna.

Autors: Ķekava

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu