Milzīgs bebrs uzbrūk makšķerniekam (58)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sxc.hu/katman1972

Džordžijas štata iedzīvotājam uzbrucis liels bebrs, vēsta UPI. Incidents noticis, kad vīrietis makšķerējis Forsaitas apgabala Leinieras ūdenskrātuvē. Dzīvnieks iekodis makšķerniekam rokā un kājā. Pēc vīrieša stāstītā, bebrs tam uzbrucis mērķtiecīgi. Kad dzīvnieks pietuvojies, vīrietis tam dažas reizes ar makšķerkātu iesitis pa galvu, taču tas bebru neaizbiedēja, un dzīvnieks uzklupis vīrietim.

„Es viņu nekādā veidā nekaitināju un neprovocēju. Viņš pats man uzbruka”, - atcerējās makšķernieks. Amerikānis pavēstīja, ka agresīvais bebrs bijis ļoti liels – pēc viņa domām, tā svars varēja būt 15 – 18 kilogramu.

Uzreiz pēc uzbrukuma bebrs aizbēdzis. Dzīvnieka meklējumos tagad iesaistījušies Džordžijas štata Dabas aizsardzības iestādes līdzstrādnieki.

Bebri ir samērā lieli dzīvnieki un daļu dzīves tie pavada ūdenī. Pieauguša Kanādas bebra (tieši šādi bebri ir izplatīti ASV) ķermeņa garums var sasniegt 117 centimetrus, bet svars - 32. kilogramus. Parasti bebri izturas mierīgi un, ne tikai neuzbrūk cilvēkam, bet pat mēģina to tā izvairīties.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu