Zviedrijā piedzēries alnis nozog bērnu šūpoles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Trešdien Zviedrijas ciematā Stūrebru valsts dienvidos kādas mājas īpašnieks atklājis, ka viņa dārzā plosījies alnis un kunga dūšā nozadzis bērnu šūpoles, vēsta Zviedrijas ziņu interneta izdevums "The Local", atsaucoties uz vietējo presi.

Nozog šūpoles

Ierodoties mājās trešdienas vakarā, vīrietis ieraudzījis, ka viņa dārzs ir pilns ar pusnograuztiem āboliem. Ātri vien mājas īpašnieks atklājis, ka no pagalma pazudušas arī bērnu šūpoles. Vīrietis nekavējoties izsauca policiju, kas savukārt sazinājās ar vietējo mednieku, lai tas atrastu apreibušo un, iespējams, ievainoto alni.

Rudenī Zviedrijā aļņi dzīro

Rudenī Zviedrijā apreibuši aļņi ir visai ierasta parādība - dārzi ir pilni ar ierūgušiem āboliem, ar kuriem dzīvnieki labprāt mielojas.

Lai arī policistiem un medniekam tā arī neizdevās satikt vainīgo, galu galā viņi atrada šūpoles, kas bija uzmestas kokā mežā aptuveni puskilometra attālumā no mājām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu