Nozagtais suns atradies: paldies visiem, kuri palīdzēja! (53)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau ziņojām, ka 27.oktobrī ap plkst. 18:00 Jelgavā, Satiksmes ielā pie veikala Supernetto tika nozagta rotveileram līdzīga sunīte. Pateicoties cilvēku atsaucībai, kucīte ir atgriezusies ģimenē.

Publicējam saimnieces atsūtīto vēstuli:

"Es vēlos sirsnīgi pateikties par atsaucību! Visu dienu bez atelpas darbojāmies, lai sunīti atrastu - filmējāmies Degpunktā, izlīmējām pa visu pilsētu plakātus ar mūsu kontaktiem, kā arī lūdzām jelgavniekiem.lv palīdzību.

Pateicoties visu atsaucībai, esam savu mīluli atguvuši un prieka asaras nevaldām. Sunīti vakar bija paņēmušas jaunas meitenes, lai parotaļātos un iegūtu atlīdzību.

28. oktobrī ap plkst. 19:00, kad ģimene taisījās vakariņot, pie durvīm atskanēja zvans - suni atpakaļ atveda trīs zēni (10-12 gadus jauni), kas bija vienīgie "liecinieki" suņa nozagšanai. Protams, solīto atlīdzību viņi saņēma, un mēs esam priecīgi, ka zēni atveda suni mums!

Mums bija aizdomas, kas arī apstiprinājās, - šie zēni ir līdzdalībnieki, taču pašas galvenās vaininieces mums tā arī neizdevās sastapt.
Domāju, ka šis nav pirmais un vienīgais gadījums, kad šādā veidā cenšas nopelnīt.

Vecākiem vajadzētu censties pašiem gādāt par ģimenes labklājību, nevis sūtīt bērnus šāda veida uzdevumos.
Foto: Publicitātes foto

Vēlreiz visas ģimenes vārdā vēlos pateikties gan jums, TVNET, gan jelgavniekiem.lv, kā arī Degpunktam, kas ļoti operatīvi un ātri ieradās notikuma vietā, lai palīdzētu, kā arī Jelgavā esošo lielveikalu darbiniekiem, kas atļāva mums publiskot izveidotos suņa plakātus.
Lai cik arī skumji mums dažkārt viss liktos, tomēr esmu pārliecinājusies, ka ir cilvēki, kuri nav vienaldzīgi, un ar to es arī lepojos!"

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu