Svētkos īpaši jāparūpējas par saviem mīluļiem (12)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme "Līči" pirms svētkiem aicina īpaši parūpēties par četrkājainiem draugiem.

Ziemassvētku laikā, kad gribam iepriecināt arī savus četrkājainos mīluļus, gribam atgādināt, ka lielāka dāvana par kādu neveselīgu našķi viņiem ir jūsu mīlestība un mājas.

Mūsu svētku sajūta ne vienmēr sakrīt ar dzīvnieku uztveri – gaidāmās uguņošanas, par ko tā priecājas bērni, daudzus dzīvniekus ļoti biedē.

  Pēcsvētku laikā dzīvnieku patversmes ir pārpildītas ar izmisušiem un apjukušiem mīluļiem, kas salūta laikā pārbīlī aizbēguši no saimniekiem un mājām.

Foto: Publicitātes foto

Gādājiet, lai noklīšanas gadījumā jūsu draugs maksimāli drīz atgrieztos mājās –

obligāti nodrošiniet tos ar kaklasiksniņām, kurās ir jūsu kontaktinformācija dzīvnieka pazušanas gadījumam.

Tā būs jauka un praktiska dāvana jūsu mīlulim Ziemassvētkos. Apsveriet iespēju arī iepriecināt savus trūcīgākos kaimiņus, uzdāvinot viņu mīlulim šādu visnotaļ nepieciešamu lietu.

Biezā sniega kārta gan ir aizputinājusi visus iespējamos caurumus un spraugas žogos, tai pašā laikā padarījusi sētas daudz zemākas, tāpēc no salūtiem sabijies dzīvnieks viegli pārlec tām pāri. Aicinām parūpēties, lai svētku laikā dzīvnieks nepaliek bez pieskatīšanas, kā arī izmantojiet dzīvnieku viesnīcu pakalpojumus. Ja tomēr gadās nelaime un dzīvnieks noklīst, noteikti meklējiet savu pazudušo draugu visos sev pieejamos veidos, apzvaniet patversmes, lieciet sludinājumus, meklējiet vietā, kur dzīvnieks pazudis.

Galvenais, nezaudējiet cerību, turpiniet meklējumus, līdz atrodat viens otru!

Viņi gaida saimniekus

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē pašlaik uzturas ap 100 suņu un 30 kaķu, kuri ļoti cer iegūt sev mājas un atbildīgus saimniekus vēl šogad. Apsveriet iespēju savā ģimenē uzņemt kādu suni vai kaķi, kas tik ļoti ilgojas pēc mīlestības un sirds siltuma – brīvdienas ir īstais brīdis šādu atbildīgu soli spert, jo, esot mājās, jūs varēsiet vairāk uzmanības pievērst dzīvnieka uzņemšanai un adaptācijai jaunajā vidē, kas pēc tam noteikti atmaksāsies neizmērojamā uzticībā un abpusējā mīlestībā.

Foto: Publicitātes foto
Šā gada nogalē patversmes apsaimniekotājs – biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele” svin savu piecu gadu jubileju, kas tiek atzīmēta ar dažādām aktivitātēm, sadarbībā ar "Ulubeles" draugiem un atbalstītājiem.

  Paldies vēlamies teikt advokātu birojam „Dzanuskāns & Partneri” un A.Borovkova juridiskajam birojam „AB Grupa”, kuri radīja mums īpašo svētku sajūtu, uzdāvinot Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmei Ziemassvētku apgaismojumu, kā arī Rīgas pašvaldības aģentūrai „Rīgas gaisma”, kas palīdzēja to skaisti izvietot. Pateicamies SIA „Peri” par uzdāvinātajiem jumtiņiem dzīvnieku verandām. Tik daudziem vēlamies pateikties un noteikti atradīsim veidu, kā to izdarīt, jo šis gads "Ulubelei" ir bijis īpaši bagāts – darot savu sirds darbu, esam aicinājuši darīt sirds darbu arī citus, un atsaucība, sirsnība, dāsnums, ko pieredzējām, ir vārdos neaprakstāmi. Paldies visiem, visiem, kas atrod laiku un iespēju palīdzēt kādam, kam tas ir tik ļoti nepieciešams.

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes "Līči" apsaimniekotājs –

Biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele”

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme – 27803333

Ziedojumu telefons – 90006083 (1 zvans 1 Ls)

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmi var atbalstīt:

Ziedot.lv – projekts “Izdari sirds darbu” vai ziedot uz biedrības patversmes kontu:

LV 97 HABA 0551 0283 5389 3
AS Swedbank, Swift: HABA LV 22
Biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele”
„Jaunsalenieki”, Salaspils pilsēta, LV-2121
PVN Reģ. Nr. LV 40008095993

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu