Streičs: Ja gribat, lai izaug krietni bērni, paņemiet sunīti

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas svētku laiks, kuru gaida ne vien cilvēki, bet arī visi četrkājainie draugi, īpaši, tie, kuriem nav paveicies atrast mīlošus saimniekus un siltas mājas. Dzīvnieku patversmē «Ulubele» satiktais kinorežisors Jānis Streičs TVNET atklāj: ja vecāki vēlas, lai viņiem izaug krietni bērni, tiem jānopērk vai jāadoptē suns vai kaķis, kas pret ģimenes locekļiem izjūt beznosacījumu mīlestību, kā arī audzina bērnus būt atbildīgiem.

Dzīvnieku patversmē «Ulubele» katru mēnesi tiek palīdzēts vismaz 100 no jauna uzņemtiem dzīvniekiem, no kuriem apmēram 95 agrāk vai vēlāk tiek mājās, savukārt pārējie pieci patversmē paliek uz ilgu laiku. Šobrīd «Ulubelē» ir 10 četrkājainie draugi, kas tur dzīvo jau kopš patversmes pirmsākumiem, t.i., 11 gadus, informē dzīvnieku patversmes «Ulubele» vadītāja Ilze Džonsone.

Kinorežisors, aktieris un rakstnieks Jānis Streičs, kuru TVNET satika dzīvnieku patversmē, vecākiem, kuri vēlas, lai viņiem izaugtu krietni bērni, iesaka iegādāties vai adoptēt četrkājainu draugu, kas pret ģimenes locekļiem izjūt beznosacījumu mīlestību, kā arī audzina bērnus būt atbildīgiem. «Kā vienu no aspektiem, kas padarīja skaistu bērnību manai meitai, viņa min tieši sunīti Dendiju,» atklāj Streičs.

Tāpat arī kinologs un dzīvnieku patversmes «Ulubele» konsultants Ingus Vītoliņš, aicinot nebaidīties adoptēt dzīvniekus no patversmes, demonstrēja, cik paklausīgs un uzticīgs pēc draudzēšanās un strādāšanas dienu no dienas mēneša garumā ir kļuvis suņuks Kims.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu