Iereibušajam Deividam Haselhofam aizliedz iekāpt lidmašīnā (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seriāla "Baywatch" ("Pludmales patruļa") zvaigznei Deividam Haselhofam aizliegts iekāpt "British Airways" lidmašīnā, jo viņš bijis piedzēries.

Kā vēsta "The Sun", aktieris trešdien septiņos no rīta streipuļojis pa pirmās klases uzgaidāmo telpu Hītrovas lidostā.

54 gadus vecais Haselhofs, gaidot reisu uz Losandželosu, izdzēris vairākas pudeles alus un dažas glāzes viskija. Tad viņš sācis runāt ar cilvēkiem un centies pacelt kādu darbinieci lidostas veikalā.

"Viņš likās jautrs. Viņš ir augumā liels, un menedžere - maza. Viņš viņu pacēla un tad nolika atpakaļ," stāstīja aculiecinieks. "Kāds pasažieris pavaicāja, vai viņš ir Deivids Haselhofs, un viņš atbildēja: "Nebūt ne, jūs kļūdāties." Viņš nebija agresīvs, viņam tikai bija grūti nostāvēt."

Aviokompānijas pārstāvji pavēstīja, ka Haselhofs nebijis tādā stāvoklī, lai kāptu lidmašīnā, un aktieris tam piekritis.

Viņš esot stāstījis, ka skumst par šķiršanos no savas sievas pēc 16 gadu laulības.

Aktierim pateikts, ka viņš var lidot ar kādu vēlāku reisu, un divas stundas vēlāk Haselhofs aizvests uz lidmašīnu ar vagoniņu, kurā parasti ved vecus cilvēkus vai invalīdus.

Pirms trijām nedēļām parādījās ziņas, ka Haselhofs bijis piedzēries Vimbldonas tenisa turnīra laikā Londonā un apsardzes darbinieki viņu izveduši laukā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu