Trīsgadīga meitene Ķīnā pēc komas kļūst par smēķētāju un alus dzērāju (20)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs gadus veca meitene Ķīnā ir kļuvusi par smēķētāju un alus dzērāju pēc piecu dienu ilgas komas, kurā meitene bija nonākusi, kad viņu notrieca mikroautobuss, pastāstīja viņas vecāki.

Huidžovas pilsētas iedzīvotāja Gao Veņa un viņas vīrs pavēstīja laikrakstam "Yangcheng Evening Post", ka viņu meita Ja Veņa pēc komas piedzīvojusi dramatiskas personības pārmaiņas un izturas kā pieaugusi.

"Es pirmoreiz viņu pieķēru smēķējam tualetē. Pirms tam es tualetē bieži redzēju izsmēķus, bet domāju, ka tos atstājis vīrs," sacīja Gao Veņa.

Vecāki atklāja, ka Ja Veņa zagusi cigaretes vietējā veikalā, līdz tā īpašnieks sācis viņai tās pārdot uz kredīta. Veikalnieks sacīja, ka meitene ņēmusi pa divām paciņām vienā reizē, bet viņš uzskatījis, ka cigaretes domātas meitenes tēvam.

Vecāki konstatēja meitai vēl vienu pieaugušo cilvēku ieradumu - alus dzeršanu. "Viņai patīk iedzert. Trīs glāzes alus viņai nav problēma," sacīja Gao Veņa.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu