Pie Dauningstrītas sakaujas britu premjera un finanšu ministra kaķi (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no The Sun

Britu žurnālisti otrdien pie Lielbritānijas premjerministra Deivida Kamerona rezidences Dauningstrītā iemūžinājuši neparastu skatu - Dauningstrītas oficiālais kaķis bija iesaistījies kautiņā ar valsts finanšu ministra Džordža Osborna kaķi, ziņo «The Sun».

Deivida Kamerona kaķis Lerijs un Osborna pūkainā Freja lietā likuši gan nagus, gan naidīgus šņācienus, liecina žurnālistu novērojumi.

Incidenta iemesls nav zināms, taču britu mediji lēš, ka tā varētu būt bijusi vienkārši cīņa par teritoriju.

Kaķu cīniņu izjauca pie premjera rezidences dežurējošie policisti, un Lerijs pēc ķepu palaišanas tika iesūtīts mājā.

Abu attiecības arī līdz šim nav bijušas no mierīgajām - Lerijs, kurš mitinās Dauningstrītas namā numur 10, uz Freju ar greizu aci lūkojies jau kopš pagājušā gada, kad viņa ievācās kaimiņos esošās rezidences namā numur 11.

Premjera kaķis Lerijs iepriekš mediju uzmanības centrā nonāca sava sliktā snieguma dēļ peļu ķeršanā. Izskanēja, ka premjers Leriju no galvenā kaķu ķērāja amata atlaidis un tā vietā visas teritorijas sargāšana uzticēta Frejai.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu