Stjuarte pabrīdina mūzikas festivāla apmeklētājus noskalot podā narkotikas (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas aviokompānija «Jetstar» bija spiesta atvainoties, kad kāda stjuarte pasažierus, kuri atgriezās no mūzikas festivāla, brīdināja steigšus atbrīvoties no narkotikām, jo lidostā gaidāmas pārbaudes ar suņiem, raksta «The Telegraph».

Zināms, ka kāds lidmašīnas apkalpes loceklis sakāpušos pasažierus informējis, ka viņiem būtu ieteicams narkotikas, ja tādas ir viņu īpašumā, noskalot podā labierīcībās, jo lidostā Sidnejā jau gaidot tiesībsargi ar īpaši apmācītiem suņiem.

Zināms, ka pēc šā paziņojuma bijusi vērojama liela pasažieru interese par tualetes apmeklēšanu.

Vēlāk sociālajos tīklos parādījušies pateicības vārdi aviokompānijai par tik cilvēcīgu attieksmi.

Lidmašīna bija ceļā no Zelta piekrastes uz Sidneju, un liela daļa tās pasažieru tajā devās mājās pēc trīs dienu «Splendour in the Grass» festivālu apmeklējuma.

Zemo cenu aviokompānija «Jetstar», kura pieder Austrālijas nacionālajai lidsabiedrībai «Quantas», vēlāk bija spiesta izplatīt paziņojumu. Tajā teikts, ka vainīgajam apkalpes loceklim vai loceklei izteikts rājiens un saņemta atvainošanās par slikti izsvērto paziņojumu.

Kāds pasažieris vēlāk medijiem stāstīja, ka vairāki cilvēki pēc paziņojuma «pēkšņi cēlušies kājās un stāvējuši rindā, lai tiktu uz tualeti, un viņu rokās bijuši nelieli priekšmeti». «Es biju šokēts. Kāpēc cilvēki par ko tādu būtu jābrīdina? Ja viņiem ir kaut kas nelegāls, lai taču viņus pieķer,» «Sydney's Daily Telegraph» vēlāk izteicās pasažieris.

Citi tikmēr bijuši pateicīgi. «Paldies jums par rūpēm par saviem «Splendour» pasažieriem. Cik iejūtīga un laipna attieksme! Ceru, ka apkalpes loceklis tiks paaugstināts,» kāds vēlāk rakstīja «Jetstar» «Facebook» lapā. «Nav citas iespējas, kā mīlēt aviokompāniju, kas pasargā no 20 gadiem maksimālas drošības iestādē,» piebilda kāds cits.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu