Krievija vēlas izveidot «humāno tiltu» uz Ukrainas austrumiem (11)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas aizsardzības ministra vietnieks Anatolijs Antonovs paziņojis, ka Maskava vēlas izveidot «humāno tiltu», lai varētu nosūtīt «palīdzības» kravas uz Ukrainas austrumiem.

Krievijas varasiestādes, sabiedriskās organizācijas un uzņēmumi «domā nevis par vienu «humāno konvoju», ko mēs esam jau nosūtījuši, bet par otro, trešo, desmito,» intervijā valsts kontrolētajai aģentūrai «RIA Novosti» norādījis Antonovs.

Mēs vēlētos, lai starp Krieviju un Luhansku un Doņecku, kuras sagrābušas Maskavas atbalstītās krievu algotņu un to vietējo līdzskrējēju bandas, būtu «normāls humānais tilts,» paziņojis Antonovs.

Tajā pašā laikā viņš kārtējo reizi noliedza, ka Krievijas armija būtu iesaistīta karadarbībā Ukrainas austrumos, lai gan pēdējo dienu laikā arvien vairāk un vairāk nepārprotamu pierādījumu liecina, ka Maskava aukstasinīgi melo un ir uzsākusi atklātu militāro agresiju pret Ukrainu.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu