Sievietei apnīk meklēt «īsto» un viņa apprecas pati ar sevi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/LETA

37 gadus vecā Sofija Tannere no Braitonas gadiem ilgi bija centusies atrast savu «sapņu princi», ar kuru iestūrēt laulības ostā. Tomēr, kad meklējumi divus garus gadu desmitus nevedās un sagādāja vienu pārdzīvojumu pēc otra, sieviete nolēma šim sapnim atmest ar roku. Pie tam tas tika izdarīts īpaši grandiozā veidā - publiski sarīkojot kāzu ceremoniju, kurā dāma simboliski apprecēja pati sevi, raksta «Caters News».

Sofija, kura strādā par digitālo jautājumu konsultanti, savās «kāzās» sarīkoja grandiozu ballīti. Viesu priekšā uz skatuves sieviete aicināja arī mācītāju, kurš sievieti simboliski salaulāja pašu ar sevi.

Jāpiebilst, ka likumi Lielbritānijā nosaka, ka laulības notiek starp divām personām un viens pats indivīds sevi apprecēt nevar. Tāpēc notikušās «kāzas» uzskatāmas vien par šovu saaicināto ballītes viesu un pašas Sofijas izklaidei.

Tomēr Sofija mācītāja priekšā izpildīja tradicionālās kāzu ceremonijas sastāvdaļas: deva svinīgo solījumu, kas šajā gadījumā bija mīlēt un godāt nevis vīru, bet pašai sevi. Tāpat viņa sev pirkstā uzvilka dārgu gredzenu un bija tērpusies kāzu kleitā.

«Apprecēt pašai sevi nebija kas tāds, ko es ilgi būtu plānojusi. Taču es biju viena un laimīga, un vēlējos uzņemties saistības pati ar sevi un nevienu citu,» viņa stāsta.

Foto: Caters News/LETA

Pie «altāra» sievieti veda viņas 68 gadus vecais tēvs Malkolms. Mācītāja lomu bija uzņēmies Sofijas 34 gadus vecais labākais draugs Džeimss.

«Man par pārsteigumu, mana ģimene un draugi bija ļoti atbalstoši, un tētis nevarēja vien sagaidīt, kad varēs mani vest «pie altāra».»

Pēc jāvārda teikšanas pašai sev Sofija kopā ar saaicinātajiem viesiem nodevās trakai ballītei pludmalē. «Lai gan kāzas nebija oficiālas, es gribēju, lai tur ir visi tradicionālie laulību simboli, tāpēc iegādājos sev skaistu gredzenu un lielisku vintāžas kāzu kleitu.

Es devu un pieņēmu svinīgos kāzu solījumus un apsolīju sevi mīlēt un lolot,» viņa atceras.
Foto: Caters News/LETA

Kāzas notika jau pirms gada, un tagad Sofija atzīmē pirmo «kāzu» jubileju.

Daloties ar savu neparasto pieredzi publiski, dāma cer arī citas sievietes pamudināt visām varītēm nedzīties pēc precībām un vairāk mīlēt un lolot pašām sevi.

Sofijai esot gluži vienalga, ko par viņu domājot sabiedrība. «Ļaudis droši vien domā, ka esmu traka, taču mani tas netraucē. Es ceru, ka iedvesmošu sievietes vairāk mīlēt pašām sevi. Kāzas bija viena no labākajām dienām manā dzīvē.»

Sievietes trīs iepriekšējās attiecības beidzās pēc neuzticības. Sofija stāsta, ka pēc šiem negatīvajiem pārdzīvojumiem viņai apnicis izpatikt citiem.

Viņa esot gandarīta, ka pēc neveiksmīgajām attiecībām beidzot atguvusi savu brīvību un laimi. Laulības ar sevi viņai bijis arī savdabīgs risinājums nemitīgajiem draugu un paziņu jautājumiem, kad gan viņa beidzot iestūrēs laulības ostā.

Foto: Caters News/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu