Vācijas policija nošauj bēgli; viņš mēģināja nogalināt vīrieti, kurš seksuāli izmantojis viņa meitu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas policija Berlīnē nošāvusi kādu ar nazi bruņotu bēgli no Irākas, kurš mēģināja uzbrukt citam patvēruma meklētājam, kurš apsūdzēts nošautā bēgļa mazās meitas seksuālā izmantošanā, raksta «Daily Mail».

Policija migrantu nometnē bija ieradusies, lai par astoņus gadus vecas meitenītes seksuālu izmantošanu arestētu kādu 27 gadus vecu imigrantu no Pakistānas.

Aresta brīdī bija klāt arī mazās meitenītes 29 gadus vecais tēvs. Viņš kādā brīdī meties klāt rokudzelžos saslēgtajam vīrietim, kliedzot: «Tu neizdzīvosi!»

Policijas darbinieki meitenes tēvu, kurš bija bruņots ar nazi, sašāva, un viņš no ievainojumiem mira slimnīcā.

Saskaņā ar izmeklētāju versiju mirušā vīrieša meitu apsūdzētais aizvilinājis uz parku bēgļu centra tuvumā un tur seksuāli izmantojis.

Bērns par notikušo izstāstījis tēvam, kurš uzbrucēju konfrontējis. Policistus uz bēgļu centru izsauca citi tā iemītnieki, kas bija aculiecinieki notiekošajam konfliktam.

Policija aizdomās turēto arestējusi un jau vedusi prom, kad uzbrukumā devās meitenītes tēvs.

Seksuālā izmantošanā apsūdzētais pakistānietis uzbrukumā nav cietis. Bērnam un viņas mātei patlaban tiekot sniegta psiholoģiska palīdzība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu