"Dienestā bija visu savu mūžu..." Uz citiem medību laukiem devies Valsts policijas suns Darvins (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

2024. gada 7. maija vakarā uz citiem medību laukiem devās Valsts policijas kinologa Ginta Vuškāna kolēģis un četrkājainais draugs Darvins, kurš Valsts policijas dienestā ar godu un panākumiem dienēja deviņus gadus.

“Darvins, mans Darvins.. šodien Tava sirds pārstāja pukstēt uz visiem laikiem. Tagad Tu esi pie saviem dienesta brāļiem, un kopā kaļat plānus nākošajiem piedzīvojumiem. Darvins, 9 gadus vecs, Valsts policijas dienestā visu savu mūžu.

Tik daudz paveikts, tik daudz veiksmes stāstu piedzīvots kopā, ka varētu uzrakstīt vairākas grāmatas par sasniegto un piedzīvoto. Meklējot narkotiskās vielas un tabakas izstrādājumus, viņam sanāca, mums kopā sanāca, mēs bijām komanda. Šodien atkal daudzas sirdis lūst.. Lūst no pārdzīvojuma.. Sāp, ai, kā sāp tā sasodītā sirds, kad atkal viens tavs Draugs aiziet noraudzīties no mākoņa maliņas. Darvins bija tik fantastisks, tik spējīgs.. Dažkārt pat cilvēks nav tik, tik gudrs, tik attapīgs. Mūsu sirdīs mūžam paliksi par labāko draugu, par mājas sargu, par labāko kolēģi.

Izsaku pateicību visiem iesaistītajiem, kas centās glābt Darvinu, paldies Līvānu veterinārajai klīnikai “Livet” un Jelgavas ārstiem!” siltus un sirsnīgus vārdus savam kolēģim un draugam velta kinologs Gints Vuškāns.

Paldies, Darvin, par izcilu dienestu deviņu gadu garumā! Lai tur, kur esi, Tevi sagaida plaši lauki rotaļām un gardu našķu kalni!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu