Aizkavēts lidojums un izsaukti sapieri: pie vainas seksa rotaļlieta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Taizemes lidostā tika atcelts plānotais «AirAsia» lidojums uz Bangkoku pēc tam, kad no kādas pasažiera nodotas somas sadzirdēta skanam savāda zumēšana. Tā kā pastāvēja aizdomas par spridzekli, tika izsaukti lidostas bumbu eksperti, kas gan secināja, ka somā atrodas nevis bumba, bet gan nejauši iedarbojusies seksa rotaļlieta, raksta «Daily Mail».

Sapierus vibrējošās somas dēļ izsauca lidostas bagāžas kontroles darbinieki.

Vēlāk paziņojumā tika precizēts, ka trauksmes iemesls bija kāda sudraba krāsas vibrējoša lodīte, kas paredzēta intīmām rotaļām.

Lidostas darbinieki soctīklos ievietoja arī vibrējošās iekārtas - trauksmes vaininieces fotogrāfiju. Viņi raksta: tā kā vibrators nekādus draudus lidojuma drošībai neradīja, tas tika ielikts atpakaļ pasažiera somā.

Lidmašīnas pasažieriem, kuru reiss aizkavējās, informācija par incidenta patiesajiem iemesliem pirms lidojuma atklāta netika, jo apkalpe vēlējusies saglabāt diskrētumu pret pasažieri, kura somā aizdomas radījušais priekšmets atradās.

«Daily Mail» raksta, ka incidents notika «AirAsia» reisā FD3438, kuram no Čiangmajas lidostas bija jādodas uz Bangkoku. Aizdomīgās somas pārbaude notika operatīvi, un lidmašīna devās ceļā vien ar nelielu nokavēšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu