Marseļā ar skābi aplietās amerikāņu tūristes aicina lūgties par uzbrucēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divas no četrām amerikāņu tūristēm, kurām svētdien dzelzceļa stacijā Marseļā uzbruka ar skābi, sociālajos tīklos aicina citus būt iecietīgiem pret garīgi nelīdzsvaroto uzbrucēju.

Divas tūristes guva apdegumus uz sejas, bet pārējās divas tika nogādātas slimnīcā uzbrukuma izraisītā šoka dēļ.

Mišela Kruga sociālajā tīklā «Facebook» rakstīja, ka stacijā viņai un trim draudzenēm uzbrukts ar vāju hidrohlorskābes šķīdumu, ko uzbrucēja viņu virzienā izlējusi no ūdens pudeles. Šķidrums ticis Krugai un vēl vienai sievietei acīs.

«Ja sūtāt domas un lūgšanas mūsu virzienā, tad apsveriet arī padomāšanu vai lūgšanu par mūsu uzbrucēju, lai viņa saņem palīdzību, kas viņai nepieciešama un ko viņa pelnījusi. Garīgas slimības nav izvēle un tās nevajag demonizēt,» norāda Kruga.

Kortnija Siverlinga, kurai skābe netrāpīja, no sava «Facebook» konta pateicās par laba vēlējumiem. Viņa raksta, ka lūdzoties, lai Dievs uzbrucēju izārstē no garīgās slimības un citēja Bībeli.

Amerikānietes jau svētdien slimnīcu pameta. Viena no viņām daļēji zaudēja redzi vienā acī, vēsta portāls «Telegraph.co.uk».

Uzbrukumā cietušās sievietes ir Bostonas koledžas studentes. Trīs no viņām ir apmaiņas programmā Francijā, bet ceturtā studē Kopenhāgenā.

Policija uzreiz pēc notikušā aizturēja uzbrucēju - 41 gadu vecu sievieti. Viņa policijai sacīja, ka pati esot jaunībā pārcietusi uzbrukumu ar skābi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu