ASV tēvs tiesā apskauj saistībā ar dēla slepkavību notiesātu vīrieti un piedod viņam

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV tiesā tēvs apskāvis saistībā ar viņa dēla slepkavību notiesātu vīrieti un piedevis viņam, lai saskaņā ar islāmu viņš varētu iegūt arī Dieva piedošanu, vēsta portāls «Independent». Aizkustinošais brīdis tiesas zālē tika iemūžināts videoierakstā.

Trejam Relfordam tika piespriests 31 gada cietumsods. Viņš atzina, ka esot līdzvainīgs laupīšanā un 22 gadus vecā picas piegādātāja Salahudina Džitmuda slepkavībā Leksingtonā, Kentuki štatā.

Jaunietis veica pēdējo piegādi pirms maiņas beigām, kad viņš tika nāvējoši sadurts. Relfords tika apsūdzēts laupīšanas plānošanā, taču viņš noliedza vainu jaunā vīrieša slepkavībā.

Otrdien jaunieša tēvs Sombats Džitmuds asarām acīs tiesas zālē paziņoja, ka piedodot Relfordam. «Islāms māca, ka Dievs nevarēs piedot», ja to vispirms neizdarīs cilvēks, kurš cietis no pāridarījuma.

«Es dusmojos uz velnu, kurš tevi noveda neceļos un lika izdarīt tik briesmīgu noziegumu,» sacīja tēvs. «Es tevi nevainoju. Es uz tevi nedusmojos. Lai kas ar tevi notiktu, tas ir no Allāha.»

Pēc uzrunas tiesas zālē Džitmuds piegāja pie Relforda un apskāva viņu. Arī notiesātā vīrieša acīs bija asaras.

Gan Relfords, gan viņa māte lūdza piedošanu Džitmudam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu