Rīgā gaišā dienas laikā mājas pagalmā piekauj un sašauj kādu vīrieti (91)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā gaišā dienas laikā pie dzīvojamās mājas atrasts pamatīgi piekauts un sašauts vīrietis. Kā noskaidroja LNT raidījums "Degpunktā" - uzbrucēji piebraukuši ar busiņu un mērķtiecīgi situši cietušo, beigās vēl sašāvuši viņu. Patlaban vīrietis ar nopietnām traumām ārstējas slimnīcā, tikmēr policisti meklē uzbrucējus.

Vakar gaišā dienas laikā pie Viestura prospekta tika smagi piekauts kāds vīrietis, pēc tam viņam iešauts kājā. Uzreiz pēc notikušā aculiecinieki saukuši ātro palīdzību, un mediķi nekavējoties steigušies glābt puiša dzīvību.

Pēc brīža notikuma vietā ieradušies arī policisti. Noziedzniekus aizturēt uz karstām pēdām nav izdevies, tāpēc tagad jāveic rūpīga izmeklēšana.

Policija šobrīd neatklāj, vai lietā ir arī kādi aizdomās turamie, taču jau noskaidrots, ka uzbrukums bijis mērķtiecīgs un cietušais nav nejauša laupīšanas uzbrukuma upuris.

Arī Viestura prospekta 33. namā dzīvojošie iemītnieki šodien ir šokā par vakardien redzēto. Tik traka izrēķināšanās ar cilvēku šai rajonā nav pieredzēta. Šāvienu pie mājas dzirdējuši vairāki kaimiņi, taču baidījušies pat paskatīties, lai paši netiktu ievainoti.

"Degpunktā" komandai no neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka šis nežēlīgais uzbrukums Viestura prospektā bijis iepriekš rūpīgi izplānots, un tas, iespējams, organizēts kā atriebība par nenokārtotiem rēķiniem.

Komentāri (91)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu