Policija Ķengaragā pēc iespaidīgas pakaļdzīšanās aiztur trīs cilvēkus (95)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Policija pēc iespaidīgas pakaļdzīšanās, piesaistot papildspēkus, Ķengaragā aizturējusi kādu «Mercedes» markas automašīnas vadītāju un divus viņa līdzbraucējus; aizturēšana beidzās ar nelielu avāriju.

Valsts Policijas Rīgas reģiona pārvaldes sabiedrisko attiecību pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka policistiem bijušas aizdomas, ka automašīnas vadītājs braucis reibumā, tādēļ viņi lūguši viņu apturēt mašīnu. Vadītājs to nedarīja, tāpēc policija uzsāka pakaļdzīšanos, piesaistot citas ekipāžas.

Mūkot mašīna uztriekusies vairākiem šķēršļiem, no kuriem pēdējais bija ielas betona apmale Maskavas un Prūšu ielas krustojumā. Aģentūra BNS novēroja, ka bēgošā šofera un viņa līdzbraucēju aizturēšanu veica trīs policijas ekipāžas. Pēcāk policisti visus braucējus izvilka no mašīnas un, ar rokudzelžos saslēgtām rokām, divus (iespējamo vadītāju un viņa blakussēdētāju) noguldīja uz ielas līdz ieradās policijas transports, aizturēto nogādāšanai iecirknī. Policija sākusi noskaidrot lietas apstākļus.

Kā novēroja aģentūra BNS, «Mercedes» šoferis, visticamāk bija reibuma stāvoklī, jo pēc aizturēšanas skaļi klaigāja.

Savukārt vietējie iedzīvotāji, kuri teicās pazīstam braucēju, aģentūrai BNS pastāstīja, ka aizturētajam šoferim nemaz neesot bijusi vadītāja apliecība. Vēlāk notikuma vietā ieradās arī aizturētā vadītāja māte, kura mēģinājusi izpestīt savu atvasi no policijas.

Komentāri (95)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu