Jūrā nelaimē nokļūst divi cilvēki (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šodien īsi pirms plkst. 11.50 Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga) no Rīgas brīvostas Kuģu satiksmes vadības centra saņēma informāciju, ka jūrā, aptuveni 10 jūras jūdzes aiz Rīgas ostas vārtiem, dzīvības briesmās atrodas divi cilvēki.

Kā TVNET informēja Krasta apsardzes dienesta pārstāve Liene Ulbina, lai sniegtu palīdzību, MRCC Riga uz notikuma vietu norīkoja Rīgas ostā dežurējošo Valsts robežsardzes kuģi «Valpas» un Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku aviācijas bāzes helikopteru Mi-17 (LAF-104), kā arī glābšanas darbos iesaistīja tuvumā esošo kravas kuģi «Astra», kas pamanīja nelaimē nonākušos cilvēkus.

Īsi pēc plkst. 13.30 abas personas – viena ar hipotermijas pazīmēm, otra – bez dzīvības pazīmēm ar helikopteru nogādātas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ārstiem un Valsts policijai (VP).

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu