Rīgā ikvienam būs iespēja aplūkot dronbusu Ukrainas armijai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Turpinot sadarbību un atbalstu Ukrainas armijai un mierīgajiem iedzīvotājiem, “Ganta fonds” 6. maijā no iepirkšanās centra “Spice” stāvlaukuma dosies savā kārtējā un līdz šim apjomīgākajā braucienā uz Ukrainu. Šoreiz armijas vajadzībām sagatavots arī pilnībā aprīkots mobilais dronu vadības centrs, TVNET informē fonda pārstāvji. 

“Ganta fonda” konvojā dosies divas lielās kravas automašīnu fūres un kravas furgons, kas piepildīts ar medicīnas precēm un humāno palīdzību, kā arī vairākas apvidus mašīnas karavīriem. Ukrainas aizstāvjiem tiks nogādāts arī mobilais dronu vadības centrs, ko fonda pārstāvji izveidojuši, pārbūvējot un pilnībā ar nepieciešamo tehniku un iekārtojumu aprīkojot mikroautobusu.

Kopējā humānās palīdzības un karavīru atbalstam paredzētās palīdzības kravas summa pārsniedz 150 000 EUR vērtību.

“Ganta fonda” pārstāvji savu ceļu uz Ukrainu, lai visu sagādāto atdotu adresātiem tieši rokās, sāks no tirdzniecības centru “Spice” un “Spice Home” stāvlaukuma.

Ieva Ādamsone, tērpu māksliniece, “Ganta fonda” dibinātāja, norāda: “Kādā no konvojiem, vedot palīdzības kravu un atrodoties Ukrainas it kā “drošajā daļā”, piedzīvoju, ka uz šo vietu tika raidīta raķete, kas ietriecās dzīvojamā mājā, laupot astoņgadīga zēna dzīvību.

Mani tas satrieca līdz sirds dziļumiem. Un es nespēju saprast, kā pasaule spēj noskatīties šajā ārprātā.

Tāpēc saku lielu un sirsnīgu paldies ikvienam, kas nav vienaldzīgs un palīdz palīdzēt. Jo - katra palīdzība, ko sniedzam, dod iespēju. Tāpēc aicinu nepierast pie kara, jo tā nav un nevar būt mūsdienu “normālība””.

 6. maijā no pulksten 12:00 līdz 15:00 modes un dzīvesstila tirdzniecības centra “Spice” stāvvietā ikvienam interesentam būs iespēja klātienē aplūkot “Ganta fonda” konvoju ar astoņām mašīnām, divus dronu vadības centrus, kā arī iepazīties ar brīvprātīgo darbu.

Apmeklētāji tiek aicināti papildināt automašīnas ar medicīnas precēm, konserviem, ātri pagatavojamiem produktiem, saldumiem, higiēnas precēm un mitrajām salvetēm. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu