Policija par laupīšanu no veikala Jelgavā aizturējusi organizētu noziedzīgu grupu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policija par laupīšanu no veikala Jelgavā aizturējusi organizētu noziedzīgu grupu, pavēstīja valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Veikals Jelgavā, Tērvetes ielā, aplaupīts 21.jūnijā ap plkst.16.45. Divi vīrieši maskās, piedraudot pārdevējai ar nazi un pistolei līdzīgu priekšmetu, no seifa nolaupījuši vairāk nekā 9000 eiro, bet tikmēr trešais gaidījis uz vakts.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, policisti aizturējuši trīs vīriešus - vienu 1998.gadā dzimušu un divus 1995.gadā dzimušus, no kuriem viens ir agrāk tiesāts. Izmeklēšanas laikā daļu no nolaupītas naudas izdevies atgūt.

Sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, kas paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts, vai aizturētās personas nav iesaistītas citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu