Uz Latvijas robežas pieķerti septiņi robežpārkāpēji

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Otrdien uz valsts ārējām robežām konstatēti septiņi robežpārkāpēji, informēja Valsts Robežsardze. Savukārt kopumā uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēts 31 likumpārkāpējs. Uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti diviem ārzemniekiem.

Pāternieku robežkontroles punktā konstatēti divi Baltkrievijas pilsoņi, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs. Viens Baltkrievijas pilsonis saukts pie administratīvās atbildības, savukārt lietvedība otra Baltkrievijas pilsoņa administratīvā pārkāpuma lietā netika uzsākta.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 10 personām – pieciem Krievijas, diviem Lietuvas, diviem Vjetnamas un vienam Igaunijas pilsonim.

Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus 14 personām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu