Rīgā vīrietis, visticamāk, noslepkavojis sievu un izdarījis pašnāvību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādā dzīvoklī Rīgā 16.oktobrī ap pusnakti atrastas divas personas, kuras mirušas vardarbīgā nāvē, TVNET uzzināja policijā. Par notikušo likumsargi sākuši kriminālprocesu un veic izmeklēšanu.

Likumsargi, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka mirušie ir kāda 1967.gadā dzimusi sieviete, kurai konstatētas durtas brūces ķermenī, un 1972.gadā dzimušais sievietes dzīvesbiedrs ar grieztām brūcēm. Policija par notikušo ir sākusi izmeklēšanu. Pašreiz policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis, visticamāk, sadūris savu dzīvesbiedri un pēc tam izdarījis pašnāvību.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs: «Pēc šā brīža informācijas, visticamāk, ir noticis sadzīvisks konflikts, kā rezultātā vīrietis noslepkavojis sievieti un tad izdarījis pašnāvību, taču policija turpinās izmeklēšanu, kuras laikā tiks sīkāk noskaidroti notikušā apstākļi.»

Lai precīzi noskaidrotu notikušā apstākļus, policijā ir sākts kriminālprocess pēc 116. panta par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu