Daugavpilī aizturēts vīrietis, kurš dažu stundu laikā sadūra riepas 44 automašīnām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki otrdien aizturējuši kādu 1987. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par 44 automašīnu riepu saduršanu Daugavpilī šā gada 8.novembrī. Saistībā ar notikušo tika sākti 27 kriminālprocesi par mantas tīšu bojāšanu.

8.novembra vakarā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē (LRP) tika saņemta informācija, ka Daugavpilī gan pilsētas centrā, gan mikrorajonos vairākām automašīnām ir sadurtas riepas. Konstatēts, ka riepas bijušas tīši sadurtas kopumā 44 automašīnām, tādēļ par notikušo tika sākti vairāki kriminālprocesi un iespējamās vainīgās personas meklēšana.

Veicot izmeklēšanas darbu un informācijas apmaiņu ar Daugavpils pašvaldības policiju, novembra beigās LRP Kriminālpolicijas biroja darbinieki aizdomās par auto riepu saduršanu nonāca uz pēdām kādam 1987. gadā dzimušam, iepriekš par noziegumiem saistībā ar narkotiskajām vielām tiesātam vīrietim. 29.novembrī vīrietis tika aizturēts un savu vainu noziegumā atzina. Tika izņemts arī nazis, ar kuru minētās darbības izdarītas.

Policija izmeklēšanas ietvaros turpina skaidrot personas rīcības motīvus. Pret vīrieti sākti kriminālprocesi par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu. Tiesa vīrietim piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu