Torņakalnā kāds vīrietis pie izglītības iestādes bērniem rāda savus dzimumorgānus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

11.septembrī neilgi pirms pulksten 8.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti Torņakalnā, kurš pie izglītības iestādes rāda savus dzimumorgānus bērniem.

Ierodoties notikuma vietā, aculieciniece pastāstīja, ka vīrietis pēc savām netiklajām darbībām aizgājis Vienības gatves virzienā. Policisti devās turp un pamanīja aprakstam atbilstošu kungu. Aizdomās turamais atzina, ka tik tiešām stāvējis pie izglītības iestādes, taču, kad tika jautāts par atkailināšanos, kungs vien pasmīnēja.

Vīrietis nogādāts atpakaļ notikuma vietā, kur viņu atpazina aculieciniece. Tāpat pie likumsargiem pārrunu laikā piesteidzās vēl viena sieviete, kura apstiprināja izsaucējas sniegto informāciju.

Izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem nodots 64 gadus vecais vīrietis. Saistībā ar notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu par pavešanu netiklībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu