Valsts vizītē Latvijā ieradīsies Maķedonijas prezidents

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien valsts vizītē Latvijā ieradīsies Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas prezidents Gorge Ivanovs ar kundzi Maju, informēja Prezidenta preses dienestā.

Plkst.11 augstie viesi svinīgi tiks sagaidīti pie Rīgas pils. Plkst.11.35 Valsts prezidents Andris Bērziņš kopā ar Maķedonijas kolēģi būs klāt brīdī, kas tiks parakstīta abu valstu valdību vienošanās par starptautisko transportu. Savukārt plkst.12.15 Rīgas pilī notiks Maķedonijas un Latvijas prezidenta kopīga preses konference.

Vēlāk prezidenti dosies nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa. Plkst.14.45 Ivanovs apmeklēs Okupācijas muzeju.

Mazajā Ģildē Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) rīkos pusdienas par godu Maķedonijas prezidenta vizītei. Dienas noslēgumā Melngalvju namā valsts vakariņas viesiem rīkos Bērziņš ar kundzi Daci Seisumu.

Rīt, 28.aprīlī, Ivanovs tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V) un ieturēs darba pusdienas ar kultūras ministri Žanetu Jaunzemi-Grendi (VL-TB/LNNK). Maķedonijas prezidents ieplānojis arī apmeklēt Rundāles pili un Latvijas Nacionālajā operā apmeklēt baleta izrādi «La Bayadere».

Savukārt vizītes pēdējā dienā, 29.aprīlī, Maķedonijas prezidents apmeklēs Jūrmalas pilsētas muzeju, kā arī dosies pastaigā pa pilsētu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu