Prāmis M/S Romantika vairs nekursēs no Rīgas (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

TVNET lasītājs pauž neizpratni par Tallink Grupp prāmja atcelšanu 8. augustā maršrutā no Rīgas uz Stokholmu, kaut arī biļeti ir iegādājies pusgadu pirms brauciena. Viņš vēsta, ka informāciju par kuģa brauciena atcelšanu uzzināja, klausoties kādu no radiostacijām, nevis no paša ceļojuma rīkotāja.

AS Tallink Latvija pārdošanas un mārketinga direktore Baiba Muceniece TVNET stāsta, ka no šā gada 6. augusta prāmis M/S Romantika vairs nekursēs no Rīgas uz Stokholmu. Viņa norāda, ka akciju sabiedrība Tallink Grupp mainīs prāmju maršrutus. Turpmāk no Rīgas uz Stokholmu kursēs viens prāmis - M/S Isabelle, reizi divās dienās.

Tallink darbībā ir plānotas šādas izmaiņas: prāmis M/S Baltic Queen, kas šobrīd kursē maršrutā starp Tallinu un Stokholmu, tiks novirzīts uz maršrutu Tallina-Helsinki, iespējams, sākot ar 2014. gada 7. augustu, un prāmis M/S Romantika, kas šobrīd kursē maršrutā starp Rīgu un Stokholmu, turpmāk kursēs maršrutā starp Tallinu un Stokholmu. M/S Isabelle turpinās kursēt maršrutā starp Rīgu un Stokholmu.

«AS Tallink Grupp ir noslēdzis līgumu ar Bridgemans Services Ltd. par M/S Silja Europa čarteru uz Austrāliju, sākot ar šā gada augustu, kā mītnes prāmi. Šīs izmaiņas nozīmē, ka notiks atsevišķu prāmju pārvietošana esošajos Tallink maršrutos,» skaidro Muceniece.

Viņa piebilst, ka prāmju kompānija jaunā līguma un maršrutu izmaiņu dēļ atlaidīs vairākus darbiniekus, lai uzlabotu darba efektivitāti.

Muceniece arī norāda, ka kompānija sazinās ar visiem klientiem personīgi, kuriem bija iegādātas biļetes braucienam pēc 6. augusta ar prāmi M/S Romantika no Rīgas uz Stokholmu.

«Visiem klientiem mēs cenšamies rast klientam ērtāko un izdevīgāko risinājumu. Piemēram, var mainīt ceļojuma datumu, un ceļojumu var arī anulēt,» viņa pauž.

AS Tallink Grupp ir viena no vadošajām kuģniecības kompānijām Baltijas jūrā. Kompānija gadā apkalpo vairāk nekā 9,1 miljonu pasažieru un nodrošina darba vietas līdz 6900 darbiniekiem Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Krievijā un Vācijā. Kompānijas prāmji ar Tallink un Silja Line zīmolu kursē sešos dažādos maršrutos Baltijas jūras ziemeļu reģionā.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu