Remontu dēļ Rīgā iespējama krāna ūdens duļķošanās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Berģos, Juglā, Mežciemā, Purvciemā un Pļavniekos iespējama ūdens uzduļķošanās centralizētās ūdensapgādes sistēmā, TVNET informēja uzņēmumā «Rīgas ūdens».

Sakarā ar liela apjoma remontdarbiem Rīgas pilsētas ūdensapgādes tīkla maģistrālajos vados, kas tika sākti 25.jūnijā un turpināsies līdz 10.jūlijam, tuvāko dienu laikā Berģos un Juglā, kā arī vairākos pieguļošajos Rīgas pilsētas rajonos, iespējami ūdensapgādes traucējumi – pazemināts un/vai nevienmērīgs ūdens spiediens centralizētās ūdensapgādes sistēmā, kā arī ūdens uzduļķošanās.

Remontdarbu laikā tiek slēgti un iztukšoti liela diametra maģistrālie ūdensvadi, kas nepieciešams, lai nomainītu avārijas stāvoklī esošus aizbīdņus.

Lai neveiktu pilnīgu ūdensapgādes atslēgšanu patērētājiem, remontdarbu laikā ūdensapgāde tiek nodrošināta ar pieejamām jaudām, kā rezultātā virkne patērētāju Berģos, Juglā, Mežciemā, Purvciemā un Pļavniekos izjutīs nepietiekamu spiedienu ūdensvadā, kā arī ūdens plūsmas svārstību izraisītu uzduļķošanos.

SIA «Rīgas ūdens» atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina iedzīvotājus minētās neērtības uztvert ar sapratni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu