Piektdien ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki un vēl viens cietis, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ap plkst.22.30 Rīgā, Ieriķu ielā, piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī, iespējams, neuzmanīgas smēķēšanas dēļ bija aizdegušās mēbeles apmēram piecu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 41 un 47 gadus veci vīrieši.

Savukārt ap plkst.23.40 Jūrmalā, Skolas ielā, deviņstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī bija aizdegušās sadzīves mantas 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 55 gadus vecs vīrietis. Ugunsnelaimes izcelšanās iemesli tiek skaidroti.

Saulkrastu pagastā, dārzkopības kooperatīvā «Biķernieki», vakar priekšpusdienā bija aizdegusies pusotra stāva dzīvojamā māja. Dega ēkas augšējais stāvs un jumts kopumā 50 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta 79 gadus vecs vīrietis, kurš pirms ugunsdzēsēju ierašanās pats mēģināja liesmas apdzēst. Lai gan vīrietis bija guvis rokas apdegumus, no hospitalizācijas viņš atteicās.

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā reaģējis uz 47 izsaukumiem - dzēsti 32 ugunsgrēki, veikti 13 glābšanas darbi, bet divi izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsnelaimēs gājuši bojā trīs cilvēki, viens cietis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu