Rīgā par auto spogulīšu zādzību aiztur un apcietina jaunu sievieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgā par automašīnu spogulīšu zādzību aizturēta 26 gadus veca sieviete, zināja Valsts policijā (VP). Aizturētajai piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Pagājušajā nedēļā likumsargi saņēmuši izsaukumu uz Grostonas ielas apkārtni, kur aculiecinieki redzējuši sievieti, kura automašīnai zog spoguļu stikliņus. Policija sadarbībā ar iedzīvotājiem aizturēja 1990.gadā dzimušu sievieti.

Pie aizturētās atrada četru automašīnu spoguļu stikliņus. Tāpat likumsargi noskaidroja, ka aizturētā sieviete ir saistīta ar vismaz sešām šāda veida zādzību epizodēm. Aizturētā savu vainu atzina.

Pret 1990.gadā dzimušo sievieti, kura jau iepriekš tiesāta par mantiska rakstura noziegumiem, sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180.panta. Par šādu nodarījumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu