Ugunsgrēkā Engures novadā cietuši divi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS

Vakar ugunsgrēkā Engures novadā cieta divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Plkst.16.40 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Engures novada Smārdes pagastu, kur dega garāža.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg divu garāžu jumti 30 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta divi apmēram 40 un 36 gadus veci vīrieši, kuri bija guvuši apdegumus un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.18.28.

Aizvadītajā diennaktī saņemti izsaukumi uz 15 ugunsgrēku dzēšanu un 11 glābšanas darbiem.

Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, labības rugāji un siena ruļļi, malka, ventilācijas gaisa filtrs, elektroinstalācija, klēts, dzīvojamā māja, sodrēji ēkas dūmvadā un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Viens no platības ziņā lielākajiem ugunsgrēkiem bija izcēlies Vaidavas ielā Apē, kur 145 kvadrātmetru platībā dega zem viena jumta esoša saimniecības māja ar garāžu, pirti un malkas šķūni. Glābējiem izdevās no liesmām paglābt blakus esošo divstāvu dzīvojamo māju un malkas šķūni.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēti 7336 ugunsgrēki, kuros cietuši 208, bet gājuši bojā 54 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu