18.novembrī strādās atsevišķas pasta nodaļas; pensijas un pabalstus izmaksās ātrāk

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Republikas proklamēšanas 98.gadadienā 18.novembrī strādās atsevišķas Latvijas Pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, informē Latvijas Pasta pārstāvji.

Uzņēmumā norāda, ka pirmssvētku dienā, 17.novembrī, visas pasta nodaļas strādās atbilstoši ceturtdienas darba grafikam.

Pasta pārstāvji arī sacīja, ka pensijas un pabalsti tiks izmaksāti ātrāk - pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas datums ar piegādi dzīvesvietā paredzēti 15.novembrī un 16.novembrī, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 15.novembrī. 16.novembrī nauda tiks izmaksāta tiem klientiem, kuriem par izmaksas datumu noteikts 17.novembris un 18.novembris, savukārt 17.novembrī klienti saņems pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 19.novembris un 20.novembris.

18.novembrī laikraksti un žurnāli netiks izdoti, kā arī šajā dienā telegrammas netiks piegādātas. Savukārt «Western Union» naudas pārvedumu pakalpojumi valsts svētku dienā tiks sniegti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu.

18.novembrī strādās Rīgas 3., 17., 20., 22., 25. un 50.pasta nodaļa, Mārupes pasta nodaļa, Daugavpils 2. un 20.pasta nodaļa, Liepājas 3. un 7.pasta nodaļa, kā arī Jelgavas 5. un Jēkabpils 6.pasta nodaļa.

VAS «Latvijas Pasts» nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmums 2015.gadā strādāja ar 60,674 miljonu eiro apgrozījumu un guva 3,207 miljonu eiro peļņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu