Ugunsgrēkā Jelgavā gājis bojā vīrietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkā Jelgavā gājis bojā vīrietis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Naktī plkst.2.45 VUGD saņēma izsaukum uz Emīla Dārziņa ielu Jelgavā, kur ugunsgrēks bija izcēlies šķūņa ēkā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka 10 kvadrātmtru platībā deg viena no šķūņa telpām. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 50 gadus vecs vīrietis. Plkst. 3.55 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz ugunsgrēkiem, kuros dega atkritumi, sadzīves priekšmeti, mēbeles, divi tvaika nosūcēji, elektrības sadales skapis, sodrēji četru ēku dūmvados, dzīvojamās mājas ārdurvis un pirts.

Saistībā ar aizvadītajā diennaktī esošo lielo vēju, VUGD saņēma 12 izsaukumus - lielākoties glābēju palīdzība bijusi nepieciešama, lai aizvāktu pār ceļa braucamajām daļām aizlūzušus kokus un visvairāk izsaukumi saņemti tieši no Rīgas reģiona apkārtnes.

Ugunsdzēsēji aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsuši 16 ugunsgrēkus, pieci no kuriem fiksēti Rīgā, bet pārējās lielajās pilsētās un Latvijas novados - attiecīgi astoņi un trīs. Aizvadītajā diennaktī 25 gadījumos VUGD darbinieki devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos.

Kopumā šogad ugunsgrēkos Latvijā ir gājuši bojā 94, bet cietuši vēl 296 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu