Vārkavas novadā par robežas šķērsošanu aizturēti desmit Vjetnamas pilsoņi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts robežsardze

Vārkavas novadā pagājušā sestdienā par valsts nelikumīgu robežas šķērsošanu aizturēti desmit Vjetnamas pilsoņi, informēja Valsts robežsardze.

Iepriekš sāktā kriminālprocesā robežsardzes amatpersonas aizturēja desmit Vjetnamas pilsoņus, trīs no tiem nepilngadīgus, un divus Latvijas pilsoņus. Vjetnamas pilsoņi 8.septembrī bija nelikumīgi šķērsojuši Krievijas - Latvijas valsts robežu.

Par desmit Vjetnamas pilsoņu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai un par apzinātu personu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijā aizturēts kādas mājas saimnieks, kā arī par līdzdalību šajā noziedzīgā nodarījumā - otrs personu grupas dalībnieks 1966.gadā dzimušais vīrietis, abi ir Latvijas pilsoņi.

Septiņi Vjetnamas pilsoņi atzīti par aizdomās turētajiem un viņiem ar Gulbenes rajona izmeklēšanas tiesneša lēmumu piemērots apcietinājums, nepilngadīgie Vjetnamas pilsoņi ievietoti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā «Daugavpils», savukārt abi aizturētie Latvijas pilsoņi atrodas Valsts policijas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu