Sniegs un apledojums vietām apgrūtina braukšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sniegs un apledojums šorīt vietām apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem ceļiem, informē valsts AS «Latvijas Valsts ceļi».

Braukšana apgrūtināta pa Tallinas šoseju no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Vangažiem un no Virešiem līdz Veclaicenei, pa Rīgas apvedceļu, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Ogrei, no Pļaviņām līdz Nīcgalei un no Daugavpils līdz Paterniekiem.

Autovadītājiem jābūt uzmanīgiem šorīt braucot pa Bauskas šoseju no Rīgas līdz Iecavai, pa Jelgavas šoseju no Rīgas līdz Jelgavai, pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Kalnciemam, no Skrundas līdz Liepājai un no Liepājas līdz Rucavai, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Kūdrai un no Strazdes līdz Ventspilij, pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Terehovai un pa Kārsavas šoseju no Grebņevas līdz Špoģiem.

Uz reģionālajiem autoceļiem sniega un apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana Rīgas, Alūksnes, Balvu, Bauskas, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Kuldīgas, Liepājas, Ludzas, Madonas, Ogres, Preiļu, Rēzeknes, Saldus, Talsu, Tukuma, Valkas un Valmieras apkārtnē.

Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 108 valsts AS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu