VARAM darbiniekiem gada izskaņā naudas balvās izmaksāti € 85 508

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušā gada izskaņā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) naudas balvās darbiniekiem izmaksājusi 85 508 eiro, pastāstīja ministrijas pārstāve Laura Jansone.

Kopumā naudas balvas izmaksātas 79 darbiniekiem 45% līdz 100% apmērā no amatpersonas mēnešalgas. Tās saņēmusi arī ministrijas vadība.

Jansone skaidroja, ka ministrija nav izmaksājusi darba izpildes novērtēšanas prēmijas, bet piešķīrusi naudas balvas «par nozīmīgu ministrijas panākumu publiskās pārvaldes elektronizācijas brieduma pakāpes sasniegšanā, iegūstot 1.vietu e-indeksa nominācijā «Valsts pārvaldes iestāde», un profesionālu personīgo ieguldījumu ministrijas mērķu sasniegšanā.»

Tāpat naudas balvas izmaksātas par ES fondu investīciju pieejamības nodrošināšanu vides, informāciju un komunikāciju tehnoloģiju un reģionālās attīstības jomās, un to projektu apstiprināšanu un kontroli, kā arī par ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2014.-2020.gada plānošanas perioda darbības laikā līdzfinansēto 41 projekta virzības nodrošināšanu, panākot investīciju piesaisti 108 miljonu eiro apmērā.

Tās piešķirtas arī par Publiskās pārvaldes informācijas un komunikācijas tehnoloģiju arhitektūras pārvaldības sistēmas īstenošanu.

Vēl darbinieki saņēmuši naudas balvas par Centrālās un Austrumeiropas reģionālās Minamatas konvencijas dalībvalstu konferences sagatavošanu, starptautiskās konferences «Baltijas ceļš uz oglekļa mazietilpīgu un klimatnoturīgu attīstību» organizēšanu un pasākuma «Ģimenei draudzīga pašvaldība» veiksmīgu īstenošanu.

Balvām tika izlietots finansējums, kas ir paredzēts ministrijas atlīdzības budžetā, kā arī izmantojot līdzekļu ekonomiju no vakancēm, kas veidojās uz darbinieku ilgstošās prombūtnes laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu