Valsts austrumos saglabājas līdz 20 centimetriem bieza sniega kārta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem visvairāk sniega valstī joprojām ir Rēzeknē, kur sniega segas biezums sarucis no 22 centimetriem ceturtdien līdz 20 centimetriem piektdienas rītā.

Alūksnē un Gulbenē ir 16 centimetru sniega, daudzviet citviet Austrumlatvijā sniegs zemi sedz aptuveni desmit centimetru biezā slānī, bet Daugavpilī sniega segas biezums pēdējā diennaktī pieaudzis no trim līdz sešiem centimetriem.

Vidzemes piekrastē, Rīgā un tās apkaimē, kā arī vietām Kurzemē un Zemgalē - galvenokārt reģionu ziemeļos un austrumos - ir divi līdz pieci centimetri sniega, citviet Kurzemē un Zemgalē sniega ir mazāk vai nav nemaz.

Piektdien Latgalē snieg. Tuvākajā nedēļā valstī kopumā būs maz nokrišņu, bet, arktiskajam gaisam plūstot pāri Baltijas jūrai, veidosies gubu mākoņi, kas nelielās teritorijās izraisīs stipru snigšanu, prognozē sinoptiķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu