Notikušas izmaiņas portāla «Tvnet» redakcijas vadībā (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Ziņu portāls «Tvnet» izstrādājis jaunu attīstības stratēģiju, līdz ar to notikušas izmaiņas arī portāla redakcijas vadībā, paziņojis SIA «TV NET» valdes loceklis Gatis Romanovskis.

Pēc 18 gadu darba portālā amatu atstās «Tvnet» galvenā redaktore Zita Lunde, bet viņas vietā stāsies Toms Ostrovskis, kurš līdz šim bijis galvenās redaktores vietnieks.

«Esam abpusēji pieņēmuši lēmumu pārtraukt darba attiecības,» norāda Romanovskis, uzsverot, ka šis ir drosmīgs un smags lēmums abām pusēm, jo Lunde «ikdienā ir ieguldījusi daudz vairāk nekā savu darbu, redakciju veidojot par lielu ģimeni, kas balstīta uz cieņas, sadarbības un atklātības pamatiem».

Romanovskis uzņēmuma vārdā izsaka pateicību Lundei «par ilggadējo ieguldījumu attīstībā, neizsīkstošo darba sparu un optimismu» un novēl sasniegt visus ieplānotos mērķus.

Viņš uzsver, ka pārmaiņas atspoguļo attīstību, sekojot tirgus tendencēm un sabiedrības vajadzībām. «Tvnet» izstrādājis jaunu stratēģiju, ar mērķi veidot daudzpusīgu, objektīvu notikumu atspoguļojumu, apmierinot sabiedrības plašās intereses. Par galvenajām prioritātēm izvirzīta jaunas auditorijas piesaiste un lasītāju lojalitātes stiprināšana.

«Uzsāktais plāna ieviešanas process uzņēmumā nav vienkāršs un paredz mainīt arī esošo lietu kārtību un paradumus,» piebilst Romanovskis.

No 25. jūnija portāla galvenā redaktora pienākumus pārņems Ostrovskis, kura «profesionālais redzējums un precīza taktika notikumu atspoguļošanā komentārus neprasa,» uzsver «TV NET» valdes loceklis.

Ziņu portāls «Tvnet» ietilpst Baltijas valstu mediju grupā «Eesti Meedia», kuras īpašniece ir Igaunijas uzņēmējam Margusam Linnamē piederošā investīciju kompānija «UP Invest».

Igaunijā «Eesti Meedia» pieder valstī lielākais dienas laikraksts «Postimees», reģionālie laikraksti «Pärnu Postimees», «Sakala», «Virumaa Teataja», «Järva Teataja» un «Valgamaalane», telekanāls «Kanal 2» un tipogrāfija «Kroonpress», kā arī radiostaciju grupa «Trio» un portāls «Soov». «Eesti Media» pieder arī puse akciju preses piegādes uzņēmumā «Express Post» un citi aktīvi. Lietuvā «EestiMeedia» pieder ziņu portāls «15min», kā arī sludinājumu portālu uzņēmumi «Plius» un «Diginet». Savukārt Latvijā «Eesti Meedia» pieder portāli «Tvnet» un «Apollo».

Mediju grupā ietilpst arī ziņu aģentūru un mediju monitoringa uzņēmumu grupa «BNS Group» un Latvijas informācijas aģentūra LETA.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu