Motorollera un automašīnas sadursmē gājis bojā bērns

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com/Nacho

Vakar Jaunpiebalgā motorollera un automašīnas sadursmē gājusi bojā sešus gadus veca meitenīte, kā arī cietuši divi pieaugušie. NMPD pārstāve zināja teikt, ka gan abi cietušie, gan bojāgājušais bērns negadījuma brīdī pārvietojušies ar motorolleru.

Plkst.15.59 tika saņemta informācija, ka Jaunpiebalgā, Meža ielā, notikusi sadursme starp automašīnu «Volkswagen» un motorolleru «Honda». Pēc sākotnējās informācijas, ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā 2010.gadā dzimusi meitenīte, bet medicīnas iestādē tika nogādāti divi cietušie. Notikušā apstākļi tiek skaidroti.

Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa, bojā gājusī meitenīte ir sešus gadus veca, savukārt cietušie ir 68 gadus veca sieviete un 39 gadus vecs vīrietis. Sieviete nogādāta slimnīcā ar galvas, muguras un iegurņa traumām, bet vīrietis - ar galvas un roku traumām.

Sestdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 14 iereibuši autovadītāji

Sestdien uz Latvijas ceļiem aizturēti 14 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un tas ir par astoņiem vairāk nekā piektdien, zināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā aizvadītajā diennaktī pieķerti astoņi dzērājšoferi, Vidzemē - trīs, Zemgalē - divi, Latgalē - viens, bet Kurzemē - neviens.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 263 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par 66 mazāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 73 - noformēti Vidzemē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 547 protokolus, kas ir par 155 mazāk nekā dienu iepriekš. Sestdien 145 protokoli noformēti Rīgā un tās apkārtnē, 119 - Vidzemē, 111 - Zemgalē, 93- Latgalē, bet 79 - Kurzemē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu