Saistībā ar grupas «Foo Fighters» koncertu uz Salu tilta veidojas ievērojami sastrēgumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz Salu tilta virzienā uz Lucavsalu, kur šovakar paredzēts grupas «Foo Fighters» koncerts, veidojas sastrēgumi, liecina portāla «Balticmaps.eu» informācija.

Caurbraukšanas laiks pa Salu tiltu virzienā uz Mūkusalas ielu aizņem 11,2 minūtes, ko citkārt iespējams izbraukt minūtes laikā.

Savukārt virzienā uz Lucavsalu caurbraukšanas laiks ir astoņas minūtes, ko parasti iespējams izbraukt minūtes laikā.

Jau ziņots, ka saistībā ar grupas «Foo Fighters» koncertu Lucavsalā paredzēti satiksmes ierobežojumi, bet sabiedriskajam transportam tiks norīkoti papildu reisi.

Rīgas domē informēja, ka no šodienas plkst.8 līdz 22.jūnija plkst.8 slēgs satiksmi Laivu ielas posmā no Lucavsalas ielas līdz Salu tiltam, kā arī piebrauktuvē pie veikala «K Sennukai» piegādes zonas no Lucavsalas ielas puses (izņemot ar veikala «K Rauta atļaujām»). Minētie ierobežojumi neattiecas un operatīvo transportu un transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatoru izsniegtām atļaujām.

Līdz 22.jūnija plkst.8 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Merķeļa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai un Pulkveža Brieža ielas 60 metru garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz sabiedrisko transportu. Tāpat apstāties un stāvēt būs aizliegts Lucavsalas ielas abās pusēs un Laivu ielas abās pusēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu