Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nedēļas horoskops: 25. jūnijs – 1. jūlijs.

 
Foto: Depositphotos

AUNS

Pirmdien un otrdien tev nāksies aizmirst par laiskošanos un pilnībā nodoties profesionālajiem pienākumiem. Nekurni par rutīnas darbiem, kuri tev šķiet garlaicīgi, der apzināties, ka nevienā dzīves jomā nav maizes bez garozas! Nedēļas otrajā pusē tu vairāk koncentrēsies ģimenes lietām. Nav izslēgts, pievērsīsies mājas remontam vai kārtosi citus ar nekustamo īpašumu, tā apdrošināšanu saistītus jautājumus. Nedēļas nogalē tieksies pēc draugu, domubiedru kompānijas.

 
Foto: Depositphotos

VĒRSIS

Būsi pārliecināts un nelokāms cīnītājs par taisnību. Tieši šīs rakstura iezīmes dēļ nav izslēgti vairākkārtēji konflikti ar līdzcilvēkiem. Necenties visu panākt ar uzstājību, spītību, daudz vairāk gūsi, esot draudzīgāks un diplomātiskāks. Saskarsmē ar priekšniecību centies rūpīgāk apdomāt sacīto, neizteikt kritiskas piezīmes par kolēģiem. Attiecību jomā tev klāsies vieglāk, vienkāršāk nekā darba gaitās. Labi sapratīsies ar partneri, spēsiet viens otru pozitīvi uzlādēt, iedvesmot jauniem darbiem.

 
Foto: Depositphotos

DVĪŅI

No tevis šobrīd tiks prasīta izlēmīga un aktīva rīcība. Darbam vajadzīgo informāciju smelies tikai no pārbaudītiem, labi zināmiem avotiem. Nedēļas vidū lielāku uzmanību veltīsi attiecību uzlabošanai. Iespējams, pēdējā laikā ar otro pusīti ir uzpeldējuši vairāki nejauki konflikti, asākas vārdu pārmaiņas. Ja būsi gana savaldīgs, pretimnākošs, tev izdosies nolīdzināt visus radušos negludumus. Brīvdienās atļausies veltīt laiku savam hobijam.

 
Foto: Depositphotos

VĒZIS

Šonedēļ tevi var nomocīt pretrunīgas izjūtas. No vienas puses, būsi pilnībā apmierināts ar dzīvi, bet no otras sajutīsi zināmu tukšumu, piesildījuma trūkumu. Šādu emocionālo stāvokli, visticamāk, varētu veicināt lielā slodze darbā, tādēļ prātīgi darīs tie Vēža zīmes pārstāvji, kuri apsvērs iespējas paņemt atvaļinājumu un pavadīt to mājinieku lokā. Nedēļas nogale kā radīta, lai dotos ceļojumos, apciemotu draugus, radiniekus.

 
Foto: Depositphotos

LAUVA

Piemērota nedēļa iekšējās pasaules sakārtošanai. Labus panākumus gūs medicīnas, apkalpojošā sfērā strādājošās Lauvas. Tev veidosies labs kontakts ar līdzgaitniekiem. Biznesa pasaules pārstāvjiem nekādas problēmas nesagādās atrast jaunus atbalstītājus, sponsorus saviem nākotnes projektiem. Mīlas jomā savu panākt var izrādīties nedaudz grūtāk nekā sākotnēji cerēts. Iespējams, tavas vēlmes vienkārši būs pārlieku sakāpinātas.

 
Foto: Depositphotos

JAUNAVA

Strādāsi, acis nepacēlis un darīsi to ar domu, ka drīz vien varēsi pienācīgi atpūsties, baudīt kādu garāku, eksotiskāku atvaļinājumu. Esi piesardzīgāks, kārtojot juridiska rakstura jautājumus, parūpējies, lai tajos neiezogas kāda neuzmanības kļūda, nepilnības. Ja esi nolēmis rīkot lietišķa rakstura tikšanās, tad labāk to darīt ceturtdien vai piektdien, kad tavas analītiskās un saskarsmes dotības būs savā maksimumā. Nedēļas nogalē ieteicams pabūt mierā un klusumā.

 
Foto: Depositphotos

SVARI

Nedēļa veidosies raibu raibā, jo iespējamas gan ķibeles, gan arī patiesi priekpilni brīži. Atbildīgākajos dzīves brīžos, centies būt vienots ar otro pusīti, atrodiet kopsaucējus, līdzīgu redzējumu un tikai tad speriet nozīmīgos soļus. Kopsummā šis periods ir atbilstošāks Svariem, kuri darbojas radošajās profesijās, ir saistīti ar pasākumu organizēšanu, reklāmas jomu. Nedēļas nogalē labprāt iesaistīsies kultūras dzīvē notiekošajā.

 
Foto: Depositphotos

SKORPIONS

Pašaizliedzīgums un atdeve, ar kādu strādāsi, būs apbrīnojama. Šonedēļ spēsi paveikt patiesi grūtus, sarežģītus un laikietilpīgus pienākumus. Nav izslēgts, ka, tieši pateicoties šobrīd padarītajam, tev pavīdēs jaunas izaugsmes iespējas. Nav izslēgti neplānoti ārzemju komandējumi, pieredzes apmaiņas braucieni, kā arī profesionālās bagātināšanās kursi, semināri. Privātajā dzīvē viss ritēs rāmu, mierīgu gaitu.

 
Foto: Depositphotos

STRĒLNIEKS

Tu aktīvi centīsies ienest jaunas vēsmas savā ikdienā. Pielūko, lai savās aktivitātēs nekļūsti pārlieku centīgs, tādējādi neiedzīvojies pārpūlēs. Mēģini uzturēt saskanīgākas attiecības ar kolēģiem, jo viņu atbalsts, padomi var būt pat ļoti nepieciešami tālākai profesionālajai izaugsmei. Mājas dzīvē meklēsi vairāk brīvības. Tevī dzims jaunas idejas, kā pavadīt brīvo laiku, un ne visās tiks iekļauti pārējie ģimenes locekļi.

 
Foto: Depositphotos

MEŽĀZIS

Mazāk uztraucies, ko padomās citi, vairāk koncentrējies uz savām patiesajām vēlmēm un nebaidies dzīvē pamēģināt ko jaunu un nebijušu. Nav izslēgtas nelielas pārmaiņas finansiālajā plānā, taču likteņa pavērsieni būs tev labvēlīgi. Kaut arī tu intuīcijai īsti netici, tomēr pamēģini kaut vai joka, eksperimenta pēc ieklausīties, ko saka priekšā tava sirdsbalss. Tas gan vairāk attiecināms uz privāto dzīvi, mīlas lietām.

 
Foto: Depositphotos

ŪDENSVĪRS

Augstākstāvošie var vēlēties ne pa jokam tevi nodarbināt, taču tu, kā brīvību mīloša būtne, tam visādi centīsies pretoties. Šonedēļ visu apkārt notiekošo uztversi nedaudz saasinātāk. Iespējams, tavai nervu sistēmai vienkārši vajadzēs vairāk miera un patīkamas atpūtas. Arī privātā dzīvē meklēsi mērenu ritējumu un saticību. Vislabāk ar mīļoto tuvinās kopīgas intereses, līdzīgs skatījums uz dzīvi, tieksme pafilozofēt par dzīvi.

 
Foto: Depositphotos

ZIVIS

Nedēļas sākums ir piemērotāks, lai pabeigtu līdz šim iesāktās lietas. Noteikti neslinko, neatstāj šobrīd paveicamo uz vēlāku laiku, jo pavisam drīz tev var uzticēt jaunus, daudz nopietnākus pienākumus. Esi uzcītīgāks savās ikdienas profesionālajās gaitās, parūpējies, lai padarīto darbu kvalitāte atbilstu iepriekš nospraustajiem standartiem vai pat tos pārspētu. Ārpus darba labprāt pavadīsi laiku kopā ar otro pusīti, centīsies visādi dažādot un pilnveidot jūsu kopdzīvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu