Remontdarbu dēļ slēdz autoceļa Kārsava-Ludza posmu pie Blontiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

No šodienas būvdarbu dēļ satiksmei būs slēgts reģionālā autoceļa Kārsava-Ludza posms no pagrieziena uz Deglavu līdz pieturvietai «Blonti», informē «Latvijas valsts ceļi».

Slēgto posmu var apbraukt caur Blontiem pa vietējiem ceļiem Malzūbi-Istalsna-Perekļi, Seļekova-Degļova-Goliševa un pašvaldības ceļu. Vietējiem iedzīvotājiem piebraukšanas iespējas būšot saglabātas.

Minētā reģionālā ceļa posmā no Pušmucovas līdz Ludzai notiek ceļa pārbūve. Vairākos posmos tiek mainīts drenējošais slānis, bet atsevišķos posmos virs šķembu kārtas ceļa sega tiek pastiprināta ar reciklēto materiālu. Visā šajā 8,5 kilometrus garajā posmā tiks klātas divas asfalta kārtas.

Remontdarbu posmā bez apbraucamā ceļa darbojas arī trīs luksoforu posmi. Darbus veic SIA «Ceļi un tilti», un projekta izmaksas ir 5,7 miljoni eiro. Darbus plānots pabeigt oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu