Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

9.-15. jūlijs.

 
Foto: Depositphotos

AUNS

Nedēļas sākumā pārlieku atšķirīgie dzīves uzskati var radīt nesaskaņas ar gados vecākiem līdzgaitniekiem. Esi saprotošāks, nezaudē savaldību sadzīvisku sīkumu dēļ. Nedēļas vidū, visticamāk, aktualizēsies finansiāla rakstura jautājumi, kurus atrisināt var palīdzēt kāds no radiniekiem. Pilnīgi iespējams, kāds Auna zīmes pārstāvis nopietni sāks apsvērt domu par privāto biznesu. Nedēļas izskaņā centies pienācīgi atpūsties, jo tev priekšā būs lieli darbi.

 
Foto: Depositphotos

VĒRSIS

Velti vairāk laika jaunu lietišķo attiecību dibināšanai. Aktīvāk apmeklē dažādus saviesīgus pasākumus, nekautrējies nedaudz paslavēt sevi. Kāds Vērsis var nonākt nopietnas izvēles priekšā - darīt esošās lietas vai startēt jaunā jomā. Svarīgo lēmumu palīdzēs pieņemt otrā pusīte, kura pratīs ne tikai iedrošināt tevi, bet arīdzan spēs paskatīties uz lietām neitrāli, daudz objektīvāk. Brīvdienās labprāt pievērsīsies saimnieciskajiem darbiem, mājas uzkopšanai.

 
Foto: Depositphotos

DVĪŅI

Interesanta un raibiem notikumiem piesātināta nedēļa. Pielūko, lai tavs darba grafiks ir adekvāti saplānots, pārliecinies, lai visas tikšanās ir piefiksētas un nekas nav sajaukts vietām. Naudas jautājumus vēlamāk kārtot nedēļas otrajā pusē. Turpretim pirmdienu un otrdienu vari veltīt radošām aktivitātēm, tikt galā ar ikdienišķiem pienākumiem. Ceturtdien var rasties lieliskas iespējas apgūt jaunas iemaņas, zināšanas, kuras jau pavisam drīz tev lieti noderēs! Svētdien velti laiku atvasītēm.

 
Foto: Depositphotos

VĒZIS

Neļauj emocijām diktēt tavu dienas kārtību, centies pārvarēt iekšējās pretrunas un vairāk balstīties uz nosvērtiem, labi pārdomātiem lēmumiem. Liela nozīme būs attiecībām ar mīļoto. Proti, ja jūsu starpā radīsies strīdi, tas jūtami ietekmēs tavas koncentrēšanās spējas darba lauciņā. Ja saskarsmē ar otro pusīti var parādīties spriedze, tad attiecībās ar atvasītēm sapratīsies no pusvārda. Jūsu starpā valdīs patiesa harmonija.

 
Foto: Depositphotos

LAUVA

Šī nav piemērotākā nedēļa kolektīvām aktivitātēm. Šoreiz daudz labāk sekmēsies individuāls darbs. Šobrīd labāk pabeigt iesāktās lietas, atturēties no jaunu projektu īstenošanas. Kāda Lauva var sajust saasināmies cīņu ar konkurentiem. Šādā gadījumā galvenais ir ticēt saviem spēkiem un pieturēties tikai pie atļautām metodēm. Mājas dzīvē nedēļa solās būt mierīga. Attiecībās ar tuviniekiem pratīsi panākt saskaņu, abpusēju cieņu.

 
Foto: Depositphotos

JAUNAVA

Nevilcinies, šis ir brīdis, kad vari daudz ko sasniegt, pierādīt sev un apkārtējiem, uz ko patiesībā esi spējīgs! Tu lieliski spēsi tikt galā ar nekustamā īpašuma jautājumiem, atšķetināt birokrātijas radītos šķēršļus, kā arī apliecināt savas līdera dotības. Svarīgs priekšnosacījums panākumos būs spēja izvairīties no pārslodzēm, deleģēt daļu veicamo pienākumu saviem kolēģiem, necensties visu paveikt paša spēkiem. Nedēļas nogalē vairāk laika velti ģimenei.

 
Foto: Depositphotos

SVARI

Tu daudz uzmanības veltīsi sava imidža izkopšanai, jo uzskatīsi, ka no tā šobrīd daudz kas būs atkarīgs. Nedēļa zīmīga Svariem, kuri strādā skaistumkopšanas, reklāmas, tūrisma un apkalpošanas jomā. Tu labi sapratīsies ar apkārtējiem, būsi smaidīgs un šarmants. Pateicoties savām runas dotībām, spēsi iekarot ne tikai kolēģu, bet arī priekšniecības labvēlību. Personīgajā dzīvē tieksies visādi izdabāt otrajai pusītei, sagādāt viņai pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju.

 
Foto: Depositphotos

SKORPIONS

Būsi noskaņots uzlabot materiālo situāciju. Lai sasniegtu kāroto, nāksies krietni vien nopūlēties, kā arī prast piesaistīt pareizos cilvēkus. Tieši komandas darbs tev nesīs pamanāmākos laurus. Kārtojot darba jautājumus, nepieņem lēmumus, esot emocionāli uzvilkts. Nedaudz nogaidi, centies nomierināties un tikai tad ķeries klāt nopietnām lietām. Brīvdienās ļauj sev pienācīgi atpūsties, aizmirsti par profesionālajiem pienākumiem.

 
Foto: Depositphotos

STRĒLNIEKS

Tu nejutīsies īsti savā ādā, būsi nedaudz apjucis, nespēsi skaidri apzināties, ko vēlies panākt. Darba jautājumos var iezagties neliela steiga un neuzmanība. Ja iespējams, šo nedēļu paņem brīvu un dodies atpūsties pie jūras, jo nekāds dižais strādātājs nebūsi. Mīlas dzīvē nav izslēgti jauni pavērsieni, krāšņi piedzīvojumi. Lieki piebilst, ka precētajiem Strēlniekiem vajadzētu būt apdomīgākiem, draiski koķetējot ar pretējo dzimumu, citādi asas izskaidrošanās ar otro pusīti ir gandrīz vai garantētas.

 
Foto: Depositphotos

MEŽĀZIS

Šobrīd tevi nevarēs raksturot kā ļoti sabiedrisku, tieši pretēji, vēlēsies pēc iespējas norobežoties no apkārtējiem, klusi rosīties savā nodabā. Zvaigznes gan iesaka nedaudz piebremzēt ar savrupumu un būt atvērtākam pret līdzgaitniekiem. Ja sajūties nomākts, nekautrējies izrunāt sasāpējušos jautājumus ar kādu no tuviniekiem. Smaguma novelšana no sirds ļaus sajusties brīvākam, dzīvespriecīgākam, kas tev šobrīd būtu patiesi nepieciešams.

 
Foto: Depositphotos

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ iespējami strīdi ar mīļoto, kā arī citas nebūšanas personīgajā dzīvē. Tomēr tu būsi apņēmības pilns novērst radušos sarežģījumus un tavi centieni, visticamāk, vainagosies panākumiem. Lai uzlabotu attiecības ar mīļoto, centies vairāk ieklausīties partnera sacītajā, kā arī atzīt sevis pieļautās kļūdas. Profesionālajā jomā tu būsi «zirgā». Viss ies savu gaitu, tev tik atliks tikt galā ar ikdienas pienākumiem un veidot saskanīgas attiecības ar augstākstāvošajiem.

 
Foto: Depositphotos

ZIVIS

Tev vajadzēs būt apzinīgam un pašaizliedzīgam, jo darāmo darbu saraksts būs garš. Koncentrējies patiesi svarīgajiem pienākumiem, neļauj otršķirīgām lietām novērst savu uzmanību. Juridiskos jautājumus labāk kārto nedēļas sākumā. Ja tev jāveic lielāki pirkumi, vēlamāk tos ieplānot uz nedēļas vidu. Savukārt ceturtdienu un piektdienu vari veltīt sabiedriskām, radošām lietām. Privātai dzīvei spēsi pievērsties vien nedēļas izskaņā, kad kopā ar otro pusīti, visticamāk, nolemsi doties nelielā romantiskā izbraukumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu