Aktieris Terijs Krūzs publiski atklāj piedzīvotā seksuālā uzbrukuma detaļas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Slavenais aktieris Terijs Krūzs (Terry Crews) ASV Kongresa priekšā publiski atklāja savu pieredzi saistībā ar seksuālo uzmākšanos, kuru piedzīvoja 2016. gadā.

Pirmoreiz aktieris par seksuālo uzbrukumu runāja 2017. gadā, paziņojot, ka Holivudas talantu aģentūras direktors Adams Venits 2016. gadā kādā ballītē ieķērās un aiztika viņa dzimumorgānus.

Venits pēc notikušā apgalvoja, ka šādi rīkojies tāpēc, ka bijis dzēris.

Krūzs mēģināja Venitu iesūdzēt tiesā, bet viņa prasība tika noraidīta, jo, saskaņā ar likumu, viņš pārāk ilgi bija vilcinājies iesniegt prasību.

26. jūnijā 49 gadus vecā zvaigzne Senāta komisijas priekšā runāja par «toksisko vīrišķību, kas pārņēmusi kultūru».

«Seksuālais uzbrukums ilga tikai pāris minūtes, bet tas, ko viņš man teica, turot rokā manus dzimumorgānus, bija tas, ka vara ir viņa rokās. Ka viņš ir tas, kurš visu kontrolē.»

Aktieris atklāja, ka izlēmis dalīties ar savu stāstu, jo apzinās, cik smagi un kaunpilni stāstīt par šāda veida starpgadījumiem ir citiem cilvēkiem, un šādā veidā viņš vēlas iedrošināt arī pārējos neklusēt.

«Pēc tam, kad dalījos ar stāstu, man daudzi teica, ka tā nav bijusi ļaunprātīga izmantošana. Ka tas bija joks un muļķošanās. Tomēr varu teikt, ka viena cilvēka muļķošanās ir cita cilvēka pazemojums. Un nolēmu dalīties ar savu stāstu un pieredzi, lai solidarizētos ar miljoniem citu cietušo visā pasaulē,» pauda aktieris.

Krūzs izteica nožēlu, ka daudzi jaunie aktieri, kuri ir nokļuvuši līdz Holivudai, uzskata, ka šāda veida rīcība ir normāla, aicinot cilvēkus «atvērt acis» un nepieļaut šādu rīcību no citu puses.

Aktiera stāsts gan izpelnījās izsmieklu no repera 50 Cent puses – pēc viņa liecības uzklausīšanas reperis publicēja vairākus pārveidotus attēlus, norādot, ka aktiera ķermeņa izmēri varēja kaut kā novērst nepatīkamo starpgadījumu.

Pēc vairāku sociālo tīklu lietotāju izteiktā nosodījuma reperis izsmejošos ierakstus izdzēsa.

Terijs Krūzs uz viņam veltītajiem komentāriem atbildēja, ka ir pierādījums tam, ka seksuāla uzbrukuma laikā ķermeņa apmēriem nav nozīmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu