Dārgākās kāzu kleitas: TOP 6

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/REUTERS/LETA/Twitter

Kāzas, īpaši slavenību, vienmēr fascinē pasauli. Uzzini, kuru sabiedrībā zināmu personu līgavas kleitas ir bijušas starp dārgākajām!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Princeses Diānas un prinča Čārlza kāzu līgavas kleita

Tikai divdesmit gadu vecumā, 1981. gada 29. jūlijā, Diāna apprecējās ar princi Čārlzu. Diāna bija tērpusies «Elizabeth/David Emanuel» dizainētajā kāzu kleitā, kuras cena mūsdienās ir 28 195 eiro (1981. gadā šī kleita maksāja 10 914 eiro). Kāzu kleitā iešūtas 10 000 pērļu, un tās velce ir teju 8 m gara.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: twitter.com

Viktorija un Deivids Bekhemi

1999. gada 4. jūlijā Vera Wang dizainētajā kāzu kleitā jāvārdu seksīgajam futbolistam Deividam Bekhemam teica «Spice Girls» dalībniece Viktorija Bekhema. Viņas kleita izmaksāja 90 952 eiro.

Foto: twitter.com
 
Foto: twiter.com

Džesika Alba & Džastins Timberleiks

Ilgi gaidītās aktrises un mūziķa kāzas notika 2012. gada 19. oktobrī. Nav zināms Džesikas Albas kleitas autors, bet tabloīdi mēļo, ka tās izmaksas ir teju 100 000 eiro.

Foto: twiter.com
 
Foto: AP/REUTERS/LETA

Keita Midltone & princis Viljams

2011. gada 29. aprīlī visa pasaule sekoja līdzi Keitas un Viljama kāzu dienai. Keita bija tērpta britu dizaineres Sāras Burtonas dizainētajā kāzu kleitā, kura izmaksāja 364 298 eiro. Tiesa, Keitas kāzu kleitas velce bija vien 3 metrus gara - bet skaista gan!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP

Amala Alamudina & Džordžs Klūnijs

Beidzot pūces aste uzziedēja, jo pasaules slavenākais vecpuisis, aktieris Džordžs Klūnijs ir apgredzenots. 2014. gada 27. septembrī viņš par sievu apņēma vienu no juristu pasaules zvaigznēm. Amala bija tērpusies Oscar de la Renta kāzu kleitā, kuras cena ir 346 083 eiro.

Foto: AP
 
Foto: instagram

Kima Kardašjana & Kanje Vests

Miniet, cik izmaksāja Kimas Kardašjanas kāzu kleita, kurā 2014. gadā viņa teica savu otro «Jā!» laulības ceremonijā? Sakām priekšā - autors ir «Givenchy» modes nams un cena - 364 298 eiro.

Foto: twiter.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu