No anorektiķes par seksīgu skaistuli. Ērikas stāsts

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carter

Viņa svēra 40 kilogramu. Viņa bija anorektiķe, kura nemīl savu ķermeni. Un tomēr, kā viņai tas izdevās - tapt par seksīgu, jaunu sievieti, kas dievina savu ķermeni?

Divdesmit piecus gadus vecā Ērika Dženingsa ar ēšanas traucējumiem cīnījās septiņus garus gadus. Viņa patiesi vēlējās šo skeletam līdzīgo atspulgu spogulī izslēgt no savas realitātes.

Foto: Caters News/Scanpix

Kā tas viss sākās? Pirms desmit gadiem kādam no Ērikas tuvākajiem draugiem vien atlika ko pateikt par viņas «resnajām» kājām, kā meitene savus muskuļus sāka uztvert par tauku slāni, no kura jāatbrīvojas. Viņa sāka ievērot diētu, protams, pašizdomātu - nekonsultējoties ar uztura speciālistiem.

«Es badojos un neieredzēju savus muskuļus,» atceras Ērika. «Es spogulī redzēju monstru!»
Foto: Carter

Viņas ēdienu porcijas kļuva aizvien mazākas un mazākas, līdz pienāca diena, kad meitene uzņēma tikai 300 kalorijas dienā. 2013. gadā Ērika sasniedza 40 kilogramu svaru un jau bija iegrimusi dziļā depresijā.

Bet reiz, kā viņa stāsta, guļot bezspēkā uz grīdas, viņa galvā dzirdēja domas: tu pati esi savs labākais draugs! Tas viņu izglāba.

Tomēr viņa paglābās - sākot ievērot vegānu diētu, kas ar pat 3000 kalorijām dienā paglāba meiteni no depresijas - atgrieza dzīvesprieku.

Ērika savu ķermeni arī lutināja ar regulārām burbuļvannām un nepārtraukti sev atkārtoja, ka viņa ir skaista un stipra. «Es meditēju un sev ik dienu centos ieskaidrot, ka mīlu savu ķermeni un pateicos tam ik brīdi,» stāsta Ērika.

Foto: Carter

Šodien Ērika ir patiesi skaista, veselīga sieviete, kuras svars ir 68 kg. Šobrīd viņa vēlas attīstīt savu ķermeni fiziski, tādēļ sporta zālē viņu var sastapt regulāri.

«Es mīlu savu ķermeni un ceru, ka šis stāsts iedvesmos arī citas meitenes - jūs visas varat būt skaistas, tikai mīliet savu ķermeni!» uzsver Ērika.
Foto: Carter
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu