Portāla «TVNET» valdē strādās Gatis Romanovskis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ziņu portāla «TVNET» valdē no pirmdienas strādā bijušais telekomunikāciju uzņēmuma «Lattelecom» Biznesa klientu nodaļas vadītājs Gatis Romanovskis.

Izmaiņas Latvijas Uzņēmumu reģistrā reģistrētas pirmdien, 27. novembrī. Iepriekšējais valdes loceklis Juris Mendziņš darbu turpinās ziņu aģentūras «LETA» valdē.

Romanovskis norāda, ka,sākot pildīt jaunos pienākumus, pirmā viņa prioritāte būs ieilgušās portālu «TVNET» un «Apollo» apvienošanas atrisināšana, lai sinerģijā izveidotu aizraujošāko un saturiski bagātāko ziņu un izklaides portālu Latvijā.

«Informācijas apjoms digitālajā vidē aug ģeometriskā progresijā un atstāj neizdzēšamas pēdas sabiedrībā.

Latvijas mediju uzdevums ir saglabāt nacionālo identitāti un caurspīdīgi informēt lasītājus par aktualitātēm,»

pauž Romanovskis.

Nacionālā informācijas aģentūra «LETA» un ziņu portāls «TVNET» ietilpst Baltijas valstu mediju grupā «Eesti Meedia».

«EestiMeedia» pieder Igaunijas investīciju kompānijai «UP Invest», kuras īpašnieks ir Igaunijas uzņēmējs Marguss Linnamē. «UP Invest» pieder arī ziņu aģentūru un mediju monitoringa uzņēmumu grupa «BNS Group» un Latvijas informācijas aģentūra LETA. Igaunijā «EestiMeedia» pieder valstī lielākais dienas laikraksts «Postimees», reģionālie laikraksti «Pärnu Postimees», «Sakala», «Virumaa Teataja», «Järva Teataja» un «Valgamaalane», telekanāls «Kanal 2» un tipogrāfija «Kroonpress», kā arī radiostaciju grupa «Trio» un portāls «Soov». «EestiMedia» pieder arī puse akciju preses piegādes uzņēmumā «Express Post» un citi aktīvi. Lietuvā«EestiMeedia « pieder ziņu portāls «15min», kā arī sludinājumu portālu uzņēmumi «Plius» un «Diginet». Savukārt Latvijā «EestiMeedia» pieder portāli «TVNet» un «Apollo».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu