No iepazīšanās līdz laulībām: Meganas un Harija mīlas stāsts soli pa solim

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ Scanpix

«Man patīk diženi mīlas stāsti,» pagājušā gada oktobrī žurnālam «Vanity Fair» teica Megana Mārkla, un viņa tādu arī atrada. Amerikāņu aktrises un britu prinča pasakainā saderināšanās pārņēma pasauli ar savu romantiku. Karaliskajām kāzām sekoja līdzi vairāki desmiti miljonu visā pasaulē, ziņo goodhousekeeping.com. Bet vai zini, kāds ir viņu mīlas stāsts no iepazīšanās līdz laulāta pāra statusam?

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Pirmā tikšanās

«Aklie randiņi» bieži vien nerezultējas ar tūlītējām attiecībām, bet pieredzes bagātajam Harijam uzreiz bija skaidrs, ka viņa ir īstā, – «jau pirmajā reizē, kad tikāmies». Noslēpumainais pāra savedējs ir radījis daudz spekulāciju. Kā viens no variantiem tiek minēta karalisko pārstāvju draudzene Violeta fon Vestenholca, kas abus iepazīstinājusi. Vēl kāds izsaka versiju par senu Meganas draugu - britu modes dizaineri Mišu Nonū.

Lai arī kurš tas būtu, bet viņš zināja, ko dara. Dodoties uz pirmo randiņu ar Hariju, Megana teica, ka «nav zinājusi daudz par viņu», bet savedējam pajautājusi, vai viņš ir jauks. Pāris, lai iepazītos un nobaudītu dažus dzērienus, satikās 2016. gada jūlijā un uzreiz zināja, ka vēlēsies satikt viens otru vēlreiz. Megana atcerējās: «Ļoti ātri tajā vakarā jau teicām – tā, ko mēs darīsim rīt?»

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Ceļojums uz Āfriku

Jau pēc dažām nedēļām un dažiem randiņiem princis Harijs uzņēmās lielu risku: «Man izdevās viņu pārliecināt pievienoties man Botsvānā, un mēs dzīvojām nometnē zem zvaigznēm.»

Šis solis atmaksājās. «Mēs patiešām bijām mēs paši, man tas bija ļoti svarīgi, lai pārliecinātos, ka mums ir iespēja iepazīt vienam otru,» viņš paskaidroja. Šim ceļojumam vēl aizvien ir liela nozīme viņu attiecībās. Patiesībā centrālais akmens Meganas saderināšanās gredzenā bija no Botsvānas, nevis no karaliskās kolekcijas dārgakmeņiem.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Baumas sākas…

Gandrīz pēc sešu mēnešu svētlaimīga privātuma laikraksti pamanīja karaliskās romantikas vēsmas virmojam gaisā. 2016. gada 31. oktobrī laikraksts «Sunday Express» publicēja stāstu, apgalvojot, ka Hariju ir apbūrusi seriāla «Suits» aktrise. Nepagāja ilgs laiks, lai cilvēki sasaistītu lietas un notikumus viņu starpā. Žurnāls «Hello!» pamanīja, ka pārim ir saskaņotas rokassprādzes, savukārt citi piefiksēja, ka Meganas starptautiskās Instagram ziņas atbilst Harija noslogotajam ceļojumu grafikam.

 
Foto: SIPA/ Scanpix

Harijs aizstāv savu draudzeni

Neskatoties uz brīnišķīgajām ziņām par princi Hariju, sekojošais virālais «ugunsgrēks» nebija diez cik pretimnākošs. Meganas un viņas ģimenes vajāšana kļuva tik neganta, ka pirmais oficiālais Kensingtonas pils apstiprinājums par viņu attiecībām bija kā sirdi plosošs paziņojums, kurā tika uzsvērts, ka aiz apvainojumiem slēpjas «seksisms un rasisms».

«Princis Harijs ir norūpējies par mis Mārklas drošību un ir dziļi sarūgtināts, ka nav spējis viņu aizsargāt,» teikts 2016. gada 8. novembra paziņojumā. «Viņš zina, ka ir neierasti izdot šāda veida paziņojumu, bet cer, ka godprātīgi cilvēki sapratīs, kāpēc ir bijusi nepieciešamība runāt publiski.»

Kaut arī daudzi domāja, ka Meganas karjera viņu šādai pārbaudei būs sagatavojusi, vēlāk viņa atklāja, ka šāda uzmanība viņu pilnībā šokēja. «Es nekad neesmu bijusi daļa no tabloīdu kultūras. Nekad neesmu bijusi arī popkultūras daļa, esmu dzīvojusi salīdzinoši klusu dzīvi,» viņa teica BBC. «Sākumā mums uzbruka ar tik ļoti lielu nepatiesību, ka izvēlējos neko nelasīt, ne pozitīvu, ne negatīvu… tā vietā mēs veltījām uzmanību mūsu enerģijām un attiecību veidošanai.»

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Publisks izbrauciens

Kad par viņu attiecībām beidzot tika paziņots oficiāli, pāris decembra beigās veica nelielu izbraucienu, lai izvēlētos Ziemassvētku eglīti un tad dotos uz West End izrādi. Pirmajās viņu kopīgajās publicētajās bildēs bija redzams, ka pāris ir neglābjami iemīlējušies. Pie tam Harijs bija veicis 1700 jūdžu garu ceļu, lai apciemotu Meganu Toronto. Ap šo laiku Megana sāka arī nēsāt zelta kaklarotu ar iniciāļiem M un H.

Lai gan viņi Ziemassvētkus kopā nepavadīja, kā stāsta, abi sagaidījuši Jauno gadu Londonā. Pēc tam devušies romantiskā ceļojumā uz Norvēģiju.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Megana satiek ģimeni

Tikšanās ar otras puses ģimeni vienmēr ir nozīmīga un mazliet satraucoša, bet Megana ar to tika galā viegli, kā arī princis Viljams un princis Čārlzs bija ļoti pretimnākoši. Tiek stāstīts, ka pēc iepazīšanās ar Kembridžas hercogieni un princesi Šarloti 2017. gada janvārī «Megana bijusi ļoti laimīga, jo bijusi iespēja uzzināt vairāk par Harija tuvajiem un mīļajiem».

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Attālums abu starpā mazinās

Šķiet, ka 2017. gada sākums abiem deva vairāk iespēju pabūt kopā. Papildus tam, ka Megana bieži uzturējās Kensingtonas pils Notingemas kotedžā, pāris martā tikās arī Jamaikā. Megana bija arī Harija «plus viens» viņa bērnības drauga kāzās, pēc kurām tika ziņots, ka pāris izskatījies «ļoti iemīlējies».

Maijā Harijs un Megana bija redzami savā pirmajā oficiāli publiskajā pasākumā – labdarības polo spēlē, kurā piedalījās Harijs. Vēlāk pāris tika manīts skūpstoties.

Princis savu uzticību Meganai pierādīja arī brīdī, kad pats personīgi brauca 100 jūdzes garu ceļu pēc viņas, lai abi kopā dotos uz Pipas Midltones kāzu pieņemšanu. Lūk, tā ir mīlestība.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Atpakaļ Botsvānā

Lietas acīmredzami kļuva nopietnas, kad tika slēgts Meganas dzīvesstila blogs «The Tig». Pāris, atzīmējot savu attiecību gadadienu un Meganas 36. dzimšanas dienu, atgriezās Botsvānā, lai tur pavadītu brīvdienas. Ceļojums ietvēra uzturēšanos greznā savvaļas mājoklī, kā arī braucienu uz Viktorijas ūdenskritumu. Ceļojums bija ļoti romantisks.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Megana kļūst atklāta

Intervijā žurnālam «Vanity Fair» aktrise beidzot atklāja dažus faktus par savu jauno mīlestību, bet atturējās no sīkākām detaļām. «Mēs esam pāris. Mēs esam iemīlējušies,» viņa paziņoja. «Esmu pārliecināta, ka būs laiks, kad mums būs jāsper solis uz priekšu, jāprezentē sevi un jāstāsta stāsti, bet ceru, ka cilvēki sapratīs, ka šobrīd ir mūsu laiks.»

Drīz pēc tam sekoja vēl viens publisks pasākums Toronto, kuru pāris apmeklēja kopīgi ar Meganas māti Doriju Reglendu. Tā runā, ka šajā tikšanās reizē Harijs lūdzis Meganas mātes atļauju bildināt viņas meitu.

Pāris pārvarēja arī pēdējo savas saderināšanās šķērsli, tiekoties ar karalieni Balmoralas pilī un saņemot atļauju laulāties.

 
Foto: SIPA/ Scanpix

Laimīgi saderinājušies

Ar abu ģimenēm uz kuģa klāja un potenciāli aizraujošu dzīvi kopā princis Harijs novembra sākumā kādā klusā vakarā Notingemas kotedžā oficiāli izteica bildinājumu. Pāris kopīgi gatavoja vistas cepeti, kad Harijs nometās uz viena ceļa.

BBC intervijā Megana teica: «Tas bija vienreizējs pārsteigums. Tas bija tik mīļi un dabīgi, un romantiski.»

Lai izveidotu perfektu gredzenu, papildus dimantam no Botsvānas Harijs iekļāva vēl divus dārgakmeņus no savas mātes rotaslietu kolekcijas. Pēc Kensingtonas pils oficiāli publicētajiem saderināšanās attēliem bija redzams, ka pāris ir iemīlējies un pēc 15 mēnešu attiecībām ir gatavi apprecēties.

«Fakts, ka iemīlējos Meganā tik neticami ātri, bija man apliecinājums, ka zvaigznes sastājušās pareizi, viss bija vienkārši ideāli,» teica Harijs. «Tā bija šī skaistā sieviete, kura burtiski iekrita manā dzīvē, un es iekritu viņas dzīvē.»

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Jauna dzīve kopā

Plānojot kāzas 2018. gada maijā, Meganai bija bija jāiziet cauri daudziem soļiem, lai kļūtu par karalisko pārstāvi. Viņa paziņoja par savu aiziešanu no seriāla «Suits», slēdza savus sociālo tīklu kontus un mācījās etiķeti, kas sagaidāma no nākamās hercogienes.

Pāris piedalījās vairākos publiskos pasākumos, bet šķiet, ka pasaulei ar tiem nebija pietiekami. Ar lielu interesi visi gaidīja karaliskās kāzas.

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Karaliskās kāzas

Princis Harijs un Megana Mārkla salaulājās šā gada 19. maijā Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā. Meganu pie altāra veda Harija tēvs princis Čārlzs. Klātienē ceremoniju vēroja 600 viesu, taču kāzu tiešraidei līdzi sekoja 47 miljoni cilvēku.

Kāzas apmeklēja daudz slavenību, tajā skaitā aktieri no Amerikas.

Kāzu ballīte notika Frogmoras savrupnamā. Savukārt medusmēnesi jaunais pāris pavadīs Džaspera nacionālajā parkā Kanādā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu