Smieties vai raudāt jeb bērnu akrobātikas paraugdemonstrējumi zīdīšanas laikā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bwdbf/ aprilram/ ilyseda/ Instagram

Ikviena mamma, kas barojusi bērnu ar krūti, zinās, ka ir gandrīz neiespējami pierunāt mazos kaut uz brīdi būt rāmiem, pat ēšanas laikā. Tas pats attiecas arī uz barošanu ar krūti. Patiesībā reizēm zīdīšana pārvēršas veselā cirka izrādē ar akrobātikas elementiem, jo bērni piekļuvi mātes pienam atradīs visneiedomājamākajos veidos. Lūk, dažas mammas dalījušās pieredzē, pareizāk – ar bildēm, atklāti parādot, kurš te ir noteicējs, ziņo thestir.cafemom.com.

 
Foto: jaclynwags/ Instagram

Zīdainis, kurš «met ritentiņu»

Šis mazais vingrotājs ir gatavs «mest ritentiņu» pāri mammai pat ēšanas laikā, atliek tikai kārtīgi atsperties.

#gymnurstics at its finest #yoganursing #toddlernursing

A post shared by jaclynwags (@jaclynwags) on

 
Foto: bwdbf/ Instagram

Kāpēc ne kājās stāvot?

Tā vien šķiet, ka šī māte bija iecerējusi locīt veļu, bet izsalkušajam bērnam bija citi plāni. Tas nekas, veļa tiks salocīta vēlāk... bet varbūt arī nekad.

 
Foto: stephaniemartinez84/ Instagram

Ar galvu uz leju ērtāk?

Nav īsti skaidrs, kāpēc daudzi mazuļi, zīžot mātes krūti, savu dupsi slien debesīs. Acīmredzot tajā ir kaut kāda maģija. Varbūt pamēģini to pašu, dzerot savu rīta kafiju?

#gymnurstics

A post shared by Stephanie (@stephaniemartinez84) on

 
Foto: aprilram/ Instagram

Zīdīšana kājām gaisā

Ar nelielu mātes palīdzību šis bēbis ir pelnījis zelta medaļu akrobātiskajā krūts zīdīšanā, jo par šķērsli nav bijis fakts, ka kājas ir gaisā.

 
Foto: laylaaleigh/ Instagram

Gāju garām... Kāpēc gan ne?

Šis mazulis ar savu skatu vien vēstī: «Gāju pa istabu, mamma gulēja uz grīdas, kāpēc lai es nepapusdienotu? Zemāk par grīdu nenokritīšu.»

 
Foto: ilyseda/ Instagram

Vienlaikus ēst un pozēt. Vai tā māki?

Kāpēc gan lai kādam būtu iebildumi, ja cilvēks dara divas lietas vienlaicīgi? Tieši tā, varu visu - ēdu un pozēju fotogrāfam.

Breastfeeding Gymnastics ??

A post shared by Seda Procter (@ilyseda) on

 

Nekāda TV skatīšanās, kamēr ēdu!

Šis bērns grib būt pārliecināts, ka mamma viņam ir pievērsusies par visiem 100 procentiem, kamēr viņš ēd. Un, ja tas nozīmē aizsegt televizora ekrānu ar savu dibenu, tad lai tā būtu!

For real! #breastfeedinggymnastics

A post shared by Vickie - The Hairsine Family (@thehairsinefamily) on

 
Foto: torque1221t/ Instagram

Divi vienā

Laika taupīšana - svēta lieta! Ja var vienlaikus zīdīt un pārbaudīt pamperu, tad kāpēc ne? Nevajag uztvert to tā, it kā dibens ar pamperu tiktu iestumts mammai sejā. Vienkārši bērns jau laicīgi ir parūpējies, lai mammai lieki nenāktos saliekties un pārbaudīt pampera saturu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu